...... БО ЙКАСЬ ТАКА.. ФУ.. НЕИНТЕРЕСНА. ТРЫМАЛА МНЕ У ВУХОССИ, ПОКЫ Я НЕ УТЕКЛО ВИД НЕИ. Й НИЧОГО ВНА НЕ РОБЫТЬ. Й. ДАЖЕ НЕ ТОРОПЫТЬСЯ. НИ. НЕ ХОЦЕТЬ Я ЙИ ВСПОМЫНАТЫ.
Х.. НУ ТЫ ДЫВЫ ЯКЕ ТЫ! ТЫ Ж ЙИ НЕ РОЗУМИЕШ. ТЫ НЕПРАВО Е. БО. САМА ВНА ВОЗМУЩАЕТЬСЯ. ВЕДЬ ВЖЕ 9 МИСЯЦИВ У ТИМ ВРЕМЕНОМОНМОНИ ВОНА СБИ МИСЦЯ НЕЗНАХОДЫТЬ ЗВИДКЫ БЫ ПОЯВЫЛОСЬ ЦЕ.
...... ВОНА Ж ВСЁ ЗНАЕ ВЖЕ! ЧОМУ САМА ЦЕ НЕ ПРОЯВЫТЬ? ЙКАСЬ НЕУМЕХА!
Х.. БО. ТАМ ЗНАТЫ НЕ ЗНАЧЫТЬ МАТЫ СЫЛУ ВЖЕ. ТАМ СЫЛУ ТРЕБА ЧЕКАТЫ. БО. ЕНАКШОГО ПУТИ ДЛЯ СЫЛЫ У ТАМ НЕМАЕ.
...... ОЙ! ЦЕ Ж Е МУЧЫТЕЛЬНО! Й. ВОНА ЩО? - ТЕРПЫТЬ УСЕ ТКЕ?!
Х.. НЕ ТИЛЬКЫ ТЕРПЫТЬ. НО И МЕЧЬТЫ В ТАМ ЗАРОЖДАЕ.
...... ОГО! ВНА ЩО? - В Е ТАКА ДОБРА?! Й! ПРО ДРУГЫХ У ТАМ НЕЗАБУВАЕ?!
Х.. ВОНА ПРО НЫХ УВСПОМЫНАЕ ЧАСТОТНИШЕ, ЧЫМ СВОЕ СЕБЯСОТОВОТО'В'Е.
...... ЯК ЦЕ? - ДРУГЫХ УВСПОМЫНАЕ СЕБЕ НЕ ВСПОМНЫВШЫ?!
Х.. В ТАМ УВСПМНАТЫ ЦЕ ЗНАЧЫТЬ ДУМАТЫ. А ДУМАТЫ - ЗНАЧЫТЬ ПЕРЕЖЫВАТЫ ТЕТОССО, ПРО ЙКЕ МЕЧЬТАЕШ.
....... ДДА.. Я ЙИ ЗОВСИМ НЕРОЗУМИЛО! ДОВГО ИЙ ТАМ ЩЕ СЫЛУ СВОЮ ЧЕКАТЫ?
Х.. НЕДОВГО ВЖЕ.
....... АГГА. ЗНАЧЫТЬ НЕ СТОИТ МНЕ ПОМОГАТЬ ЕЙ. ННО. МОЖЕТ МИИ БДЕМ РОЗВИВЛЕКЬТЬ ЙИ? ТЫ З ЦЫМ САГЛАСН?
Х.. САГЛАSSН.
....... ВОТ Й ХОРОШО. ТАДЫ ДАВАЙ ПЛАН АБСУЖДЬТЬ. СGЕЛАЕМ ТАК, ЧТОБЫ ЕЙ БОЛЬШЕ НЕБЫЛО СКУЩНО.