|
|
||
Щось дивне й непонятне, Знову в голову взбрело, Ось і тут воно свої вираження знайшло. |
Магії суть проста, Це віра в чудеса, А в чому ж все таки подвох??? А в тому що чи зможеш ти повірить в те, Чого немає й буть не може По так привичним нам законам. Все наче просто, Повірить в чудо досить, Навіть в Біблії десь наче було: "І буде вам по вірі вашій!" Так в чому ж все ж таки подвох??? Невже так важко в чудо те повірить. Все є просто, Простіше не буває. Віра є наприклад, А чуда все нема, Так в чому ж все таки проблема??? А проблема в тому - Чи розумієш ти чого насправді хочеш ти. Щоб чудо сотворить, Не досить Віри, І абстрактного поняття, Того що тобі потрібно сотворить. Як не досить спитаєш ти, А от так не досить. Підем далі, Щож нам ще потрібно дізнаватись. А потрібно нам багато, Треба чудо теєє осознати, До найменшої деталі, Зрозуміти щоми хочем, І як ми получити його хочим. Думаєте це так просто??? Та ні не все так просто: Ви от спробуйте представить, Рух молекул всіх у області, Де чудо ми збираємось творить, Ще думаєш що все так просто??? Підем далі..... Тепер щоб щось у нас та получилось, Треба сили та кудись прикласти, Чи зможеш ти своїм розумом осягнути, Яку силу та куди прикласти, І скільки дать енергії тій силі. А далі в нас є саме тяжке - Чи зможеш ти контролювать Те все що перерахували вище. Якщо ж ти можеш це, То я тебе поздоровляю, Людиною звичайною назвать тебе вже тяжко.
|
Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души"
М.Николаев "Вторжение на Землю"