Місячне світло сяяло на озері Мід на сході. Я стояв перед вікном, високо над рештою світу, слухаючи гуркіт, гудіння і гудіння знизу. Навіть тут, у готелі, шум Лас-Вегаса не був пригнічений. За товстими стінами справді ставало трохи слабшим, але у вас не було можливості забути, де ви були – весела столиця світу. 'Нік? Нік, ангеле, ти встав? Позаду мене зашурхотіли простирадла. Хоча я не запалив лампу, у вікно падало досить місячного світла, щоб побачити довгі ноги Гейла, що рухаються під простирадлом.
"Іди спати", - прошепотів я. «Я чогось вип'ю». Вона видала протестуючий звук. Простирадла знову зашаріли, і її довге, струнке, оголене тіло вийшло з ліжка. Вона з напівзаплющеними очима рушила до мене. Вона знову видала протестуючий звук. Коли вона була поряд зі мною, вона спочатку притулилася чолом, а потім носом трохи нижче мого плеча, між моєю шиєю та моєю рукою. Вона зніяковіло повернула голову набік і важко притулилася до мене. Вона випустила довге, глибоке зітхання задоволення. "Візьми мене, будь ласка", - сказала вона голосом маленької дівчинки.
Кубики льоду впали в мою порожню склянку. Обійнявши її за плечі, я повів її назад у ліжко. Спершу вона сіла, потім розтяглася на спині. Я подивився на неї і побачив, як місячне світло відбивається на пишних згинах і м'яких западинах.
Гейл Блек була учасницею дівочої ревю-групи у Лас-Вегасі. Щоночі вони та ще сорок дев'ять гарних молодих жінок одягалися у дорогі костюми з пір'ям та танцювали. Коли я вперше побачив це, мене вразило, що хтось зміг знайти стільки пар гарних ніжок та поставити їх у ряд.
Я зустрів Гейл у готелі. Я йшов на сніданок і на мить зупинився, щоб кинути чверть долара в торговий автомат. Послідував звук коліс, потім клацання гальмівного колеса, трохи пізніше ще одне клацання, а при третьому клацанні пролунав звук падаючих грошей. Тепер я мав шість чвертей долара.
А потім я помітив Гейла. Схоже, вона теж йшла до їдальні. Мабуть, вона обернулася на звук грошей. Вона стояла на порозі їдальні і дивилася на мене з усмішкою. Я засміявся у відповідь. На ній були вузькі рожеві штани і біла міні-спідниця, яка звисала трохи вище за пупок. На ній були туфлі на високих підборах. Волосся в неї було кольору червоного дерева, довге і густе. Ви можете багато з неї зробити. Якщо жінка носить його бездоганно, без жодного недоречного волосся, можна сміливо сказати, що вона дуже марнославна, стримана та спокійна. Така жінка, яка дозволяла своєму густому волоссю розпухати, справляла враження розбещеності, що відпускає.
Раптом вона прийшла до мене. У мене в руці підстрибувала чверть долара, коли я намагався вирішити, чи втекти з грошима, чи спробувати ще раз. Я почав розуміти, як ці бідняки можуть пристраститися до азартних ігор. Але коли до мене прийшла ця дівчина, я забув про чверть долара, азартні ігри та Лас-Вегас.
То був майже танець. Рух було легко описати: просто поставте одну ногу перед іншою та йдіть гуляти. Але ця гарна істота рухала не лише ногами. Її стегна похитувалися, її спина була витягнута, її груди виступали вперед, її плечі були відведені назад, її танцювальні ноги робили довгі паси. І завжди був цей сміх.
"Привіт", - сказала вона голосом маленької дівчинки. "Ти виграв?"
'Ах
«Знаєш, після останнього шоу я кинув у цю штуку п'ять доларів і нічого не виграв. Скільки грошей у вас є?
"Чверть долара".
Вона видала цокаючий звук язиком і стала на одну ногу, трохи зігнувши іншу. Вона задерла свій гострий ніс і постукала нігтем по зубах. «Ви ніколи не виграєте за допомогою цих безглуздих пристроїв. Я думаю, що ця штука ніколи не окупиться». Вона подивилася на торговельний автомат, ніби то був хтось, хто їй не подобався.
Я заспокійливо посміявся. "Послухай, - сказав я, - ти вже снідала?" Вона похитала головою. «Добре, чи можу я запропонувати тобі сніданок? Це найменше, що я можу зробити зараз, коли я виграв півтора долара грошей».
Вона розсміялася ще ширше і простягла руку. «Мене звуть Гейл Блек. Я працюю у журналі».
Я схопив її за руку. Я Нік Картер. Я у відпустці. '
Тепер місячне світло зплітало срібний промінь і тіні оголеного тіла Гейл. «О, Нік, – пробурмотіла вона. У кімнаті раптом стало дуже тихо. Здавалося, що шум казино заглушається нашим диханням та рухами наших тіл на простирадлах. Я відчув, як її струнке тіло потяглося до моєї руки.
Я поцілував її напружену шию, ковзнувши губами до її вуха. Потім я відчув її руку, і вона повела мене. У той момент, коли я увійшов до неї, наші тіла, здавалося, змерзли. Я повільно увійшов до неї. Я чув, як крізь її стиснуті зуби виривалося шипіння дихання, а її нігті, що вп'ялися в мої плечі, завдавали мені страшного болю. Я присунувся до неї ще ближче і відчув, як її п'яти на тильній стороні моїх ніг притискають мене до неї.
Якийсь час ми залишалися такими нерухомими. Я відчував її вологе тепло навколо мене. Я сперся на лікті і подивився їй в обличчя. Вона заплющила очі, її рот був на якийсь час відкритий, густе волосся шалено спадало навколо її голови. Одне око було наполовину прикрите розпущеними волосками.
Я почав дуже повільно рухатися вниз по внутрішній стороні одного стегна, вгору по іншому. Мої стегна робили дуже повільні обертальні рухи. Вона прикусила нижню губу між стиснутими зубами. Вона теж почала рухатись.
"Це здорово, Нік", - хрипко прошепотіла вона. «Це так чудово в тобі».
Я поцілував її в ніс, а потім ковзнув губою по її волоссю. Я відчув у її горлі, що вона видає звуки, але притулився губами до її волосся. Щоразу, коли я рухався, її язик проникав мені до рота. Потім я схопив кінчик її язика між зубами та губами. Я дерся вгору і вниз і використовував свою мову так само, як і своє тіло.
Протестуючі звуки припинилися. Я ненадовго відчув її руки на собі. Моє обличчя стало гарячим. Все моє тіло напружилося. Я був у нестямі. Я більше не усвідомлював свою кімнату, ліжко та шум унизу. Ми двоє були там, ми і те, що ми робили разом. Я знав тільки про неї і про спеку, що обпалює спеку, яка поглинула мене. Наче моя шкіра була надто гарячою, щоб доторкнутися до неї.
Я відчував, як бурхлива піна річки вливається в мене, пузирячи до неї. Я пройшов точку, де я думав, що це зможу зупинити. Я притяг її до себе, притискаючи так міцно, що вона не могла дихати. Вирує вода на смак нагадувала ставок, що шукає прохід. А потім дамба впала. Гейл була зів'ялою квіткою, за яку я чіплявся. Я не міг утримати її досить міцно; Я чіплявся за неї, намагаючись витягнути її крізь шкіру. Я майже не відчував її нігтів. Ми напружилися разом. Мій подих зупинився. А потім ми впали.
Моя голова лежала на подушці біля неї, але вона все ще лежала піді мною, і ми все ще були переплетені. Моє дихання повернулося важко. Я посміхнувся і поцілував її у щоку.
"Я відчуваю, як б'ється твоє серце", - сказала вона.
"Це було здорово", - сказав я, подумавши про це. Цього разу я справді був звільнений.
Наші обличчя були так близько один до одного, що я міг бачити кожну вію окремо. Павутина її волосся все ще заплющувала одне око. Вона витерла його великим пальцем. Вона мені посміхнулася. «Це були всі свята в одній особі, з усіма каменями, ракетами, ракетами та вибухами».
Ми лежали і дивилися один на одного. Вікно на якийсь час було відчинено. Вітер пустелі ніжно роздмухував фіранки.
"Здається майже неможливим, що це займе всього тиждень", - сказала Гейл хрипким голосом.
Потім ми заснули оголеними, ще теплими від любовного акту.
Мені здалося, що я щойно заплющив очі, коли задзвонив телефон. Спершу мені здалося, що я сплю. Десь була пожежа і проїжджала пожежна машина. Я чув що. Телефон знову задзвонив.
Мої очі розплющились. День почав світанок; Перше світло увійшло до кімнати, так що я міг бачити шафу, стілець і чудову Гейл, що спала поруч зі мною.
Проклятий телефон знову задзвонив.
Я підвівся. Гейл на мить застогнала і притиснулася оголеним тілом до мого. Я взяв . «Привіт, – сказав я. Це не звучало доброзичливо.
- Картер? Як скоро ти зможеш опинитись у Вашингтоні? То був Хоук, бос AX, мій бос.
"Я можу взяти наступний пристрій". Я відчув, як Гейл притулилася до мого тіла.
"Приємно познайомитися", - сказав Хоук. „Це важливо. Зареєструйтесь, як тільки прийдете до мого столу».
"Добре, сер". Я повісив і знову взяв слухавку. Гейл відкотилася від мене. Вона сиділа поряд зі мною. Я відчув вітерець у шиї і зрозумів, що вона дивиться на мене. Коли я зателефонував до аеропорту, я замовив прямий рейс, який вилітав з Лас-Вегаса о 17-й хвилині на десяту. Я глянув на годинник. Було п'ять хвилин на сьому. Я дивився на Гейла.
Вона запалила одну з моїх цигарок. Вона засунула її мені в рота, а потім взяла собі. Вона випустила дим у стелю. "Я подумала, можливо, сьогодні ми могли б покататися на водних лижах", - рішуче сказала вона.
'Гейл ...'
Вона мене перебила. «Завтра вистав немає, я вільна. Я подумала, що ми могли б знайти місце на озері Мід десь для купання та пікніків. Елвіс виступить завтра увечері. Я можу легко дістати квитки». Вона тяжко зітхнула. «Ми могли б поплавати та влаштувати пікнік, а потім повернутися сюди, щоб одягнутися, потім поїсти та піти на шоу
"Гейле, я ..."
Вона поклала мені руку на рот. "Ні", - сказала вона слабким голосом. «Не кажи цього. Я розумію. Свято закінчилося».
"Так, справді."
Вона кивнула і знову випустила дим у стелю. Коли вона говорила, вона дивилася в ліжко. "Я справді нічого про тебе не знаю. Можливо, ви продаєте підтяжки або бос мафії, який тут відпочиває». Вона подивилася на мене. «Єдине, що я знаю, це те, що я почуваюся щасливою, коли я з тобою. Для мене цього достатньо". Вона зітхнула. Було ясно, що вона стримує сльози. "Я побачу тебе знову?"
Я видавив цигарку. “Я, справді, не знаю. Я не продаю бретельку і не боса мафії. Але моє життя не перебуває в моїх руках. І я теж щасливий з тобою».
Вона витягла сигарету і пильно подивилася на мене. Її губи були стиснуті. Вона двічі проковтнула. "Я ... у нас ще є час ... до вильоту вашого літака?"
Я засміявся і обійняв її. "Ми не поспішаємо".
Вона прийняла мене з відчайдушною пристрастю. І весь час плакала.
Розділ 2
Коли я приземлився у Вашингтоні, Гейл Блек залишила мені приємні спогади. Я більше не був просто чоловіком у відпустці, який хотів відволіктися. Я був агентом AX. Пістолет Вільгельміна, мій "Люгер", був у кобурі у мене під пахвою. Х'юго, мій стилет, зручно лежав у піхвах на моїй лівій руці. Один рух плеча – і ніж плавно потрапить мені в руку. П'єр, смертельна газова бомба, надійно застряг у порожнині моєї правої кісточки. Він був маленьким, і його закривало моє італійське взуття. Вони були такими ж інструментами AX, як мій розум та тіло.
Я ввійшов до кабінету Хоука і знайшов його, який дивився у вікно на сніг. Коли я зайшов, він стояв до мене спиною. Не обертаючись, він показав на стілець перед своїм маленьким столом. Як завжди, старомодний радіатор підвищував вологість в офісі до ста відсотків.
"Радій, що ти прибув так скоро, Картер", - сказав Хоук, все ще стоячи до мене спиною.
Я сів і закурив цигарку. Коли я підняв її, я глянув на Хоука і почав чекати.
Він сказав: «Я чув, що у Москві набагато холодніше, ніж тут». Нарешті він повернув до мене своє обличчя і глянув на мене крижаним поглядом. Чорний недопалок сигари він затис у зубах. "Але ти зможеш розповісти мені це з перших рук, Картер".
Я моргнув. "Ви маєте на увазі, що я їду до Росії?"
Хоук підійшов до столу і сів. Він затиснув у зубах дешеву сигару і викинув її у відро для сміття. "Я розповім тобі історію, Картер".
Я відклав сигарету і сів прямо. Усі мої почуття були зосереджені на Хоуку. Яку розповість історію. Хоук не розповідав жодних історій. Він збирався дати мені завдання.
«Близько трьох років тому, – сказав він, – AX підійшла російська балерина, яка зробила цікаву пропозицію. Якби ми поклали суму в один мільйон доларів на її ім'я на рахунок у швейцарському банку, вона повідомила б нам кілька дуже хороших російських наукових та військових секретів».
Мені майже довелося розсміятися. "Сер, AX так часто отримує такі пропозиції".
Він підняв руку. 'Почекай хвилину. Це так. Ми мали хлопчики від Борнео до Азорських островів, і вони хотіли надати нам інформацію за певну плату».
"Так."
Але ми серйозно обдумали цю пропозицію, коли почули ім'я цієї балерини. Це Іринія Московиць.
Я був у курсі. Щоб знати це ім'я, необов'язково бути знавцем балету. Іринія Москович. У п'ятнадцять років вона була вундеркіндом, у п'ятнадцять вона стала балериною російського балету, а тепер, у віці менш як двадцять п'ять років, вона увійшла до п'ятірки найбільших балерин світу.
Я спохмурнів, дивлячись на Хоука. «Бути відомою балериною - це одне, - сказав я, - але як вона могла отримати доступ до наукових та військових секретів?»
Хоук посміхнувся. "Дуже просто, Картер. Вона не лише одна з найбільших балерин світу, а й російський агент. Балет подорожує по всьому світу, виступаючи для глав держав, королів та королів, президентів тощо. Хто б її запідозрив?"
"Я вважаю, AX прийняв її пропозицію?"
'Так. Але ж були деякі проблеми. Вона сказала, що даватиме інформацію три роки. Після цього AX, за умови, що її інформація допоможе нам і що ми покладемо мільйон на її банківський рахунок, вивезе її із Росії та забезпечить отримання нею громадянства США».