Аннотация: E Stalker, e ganz normale Mann, gëtt vu Meedercher begéint déi ganz aussergewéinlech sinn. A si hunn Supermuechten an esou cool Quirks. Dës Meedercher si just super an hyper.
. STALKER SPILL OUNI REGELEN
ANNOTATIOUN
E Stalker, e ganz normale Mann, gëtt vu Meedercher begéint déi ganz aussergewéinlech sinn. A si hunn Supermuechten an esou cool Quirks. Dës Meedercher si just super an hyper.
. KAPITEL #1
Et muss ongeféier drësseg Sekonnen gedauert hunn, ier de Geschwëster an den Oueren opgehalen huet. Et huet ganz staark geblosen. Hie gouf e puer Meter no hannen geworf, méi no um Rand vum Sumpf, wou hie gefillt huet, wéi e béise Gestank an d'Lunge ufänkt.
Hien huet seng Hand opgehuewen, säi Kapp beréiert, iwwerpréift ob et eppes Onfrëndlech dran ass a Form vun engem Lach aus enger Kugel oder engem feste Fragment. Mee alles war an der Rei, wann esou iwwerhaapt fir de Staat applicabel war, wann Dir net opstoen, an all Beweegung verursaacht esou Péng, datt Dir onfräiwëlleg aus Péngschock stierwe kënnt.
Kreeser schwammen virun mengen Aen, meng Këscht huet geknuppt a meng Hand huet direkt an d'Tasche gezunn, wou et en Éischt-Hëllef Kit mat enger Sprëtz war. Kaum genuch Kraaft kéint fir méi duergoen, mä dee Moment war et op d'mannst eppes.
Nodeems Dir dat néidegt Medikament fonnt huet, huet de Stalker d'Nadel mat senger leschter Kraaft gestoppt an all d'Inhalter ausgedréckt, gefillt wéi d'Flëssegkeet an d'Kraaft duerch d'Vene verbreet, de Geescht läscht an d'Muskele mat Energie fëllt.
Geschwënn konnt hie schonn normal gesinn, de Péng an der Broscht huet sech no an no ofgeholl, an hien huet et endlech fäerdeg bruecht opzestoen an ze gesinn, datt hien déi ganz Zäit an der Mëtt vu Riet, Sténk an Dreck gelunn huet. D'Waff gouf vun der Explosioun e bësse méi wäit zréckgeworf. Et waren keng sichtbar Wounds um Kierper, an all seng Versuche fir op d'mannst eppes ze fannen, wat de Péng bestätegt, deen hie virun der Injektioun gefillt huet, waren net erfollegräich. Hie war intakt, obwuel e bëssen dented.
D'Loft war mat Doud gesättegt. Et gouf gefillt mat all Otem an der Portioun Loft, déi an seng Longen erakoum, wéi hien op seng Waff gekropt ass an duerch d'Mauer vu groe Planzen a Marschgras verschidde Kierper vu Stalker gesinn huet, déi direkt virun sengen Ae leien. An der Géigend gouf d'Gejäiz vu Pseudo-Hënn an e puer aner Kreaturen héieren, gekrasch, ganz no bei dëser Plaz gefillt. Blutt richen a frësch Fleesch, si waren amgaang hei ze erschéngen.
De Mann huet d'Magazin frantesch iwwerpréift - d'Patrounen sollten e puer Minuten duergoen, awer nëmmen wann d'Kreaturen net masseg op hien erofgefall sinn, da wier et schwéier.
"Granat" - blénkt duerch säi Kapp. Dëst war dat lescht Argument an Streidereien mat Mutanten, mä leider hat hien elo näischt vun der Aart.
"Vläicht kontrolléieren d'Kierper? Ee vun hinnen muss op d'mannst een haten."
Hien ass op d'Been gaang, huet den automatesche Sécherheetsfanger ewechgeholl a virsiichteg, wéi wann hien duerch e Minefeld trëppelt, ugefaang no vir ze kommen, ëmmer méi no un d'Plaz komm, wou d'Explosioun gedonnert a seng Komeroden ëmbruecht goufen.
Hei. bal um Krater, wou kloer eng Minière geluecht war, huet de Gestank vu verbrannt Fleesch op d'Nues geschloen. Hien huet e bëssen gewaart, d'Gefill vum Erbrechung ënnerdréckt, huet dunn ee Schrëtt gemaach, op ee Knéi gefall an de vermëschte Kierper vum Stalker op säi Réck gedréit.
Pech, huet hien geduecht, a seng Täschen no Granaten gepréift.
Dunn ass hien op déi zweet, drëtt. Ech hu missen e puer Ersatzmagazinen ewechhuelen an a Richtung alen Shack plënneren, deen zënter der éischter Ausstouss a mech barrikadéiert ass, nëmmen eng Ausfahrt hannerlooss vu wou et méiglech war, op d'Mutanten ze schéissen, wa se et gefillt hunn an direkt an d'Haus getrëppelt sinn.
"Verdammt," sot hien endlech aus senger Këscht.
De Mann huet e Walkie-Talkie eraus geholl, en op d'Ouer geluecht an ugefaang laang geléiert Wierder ze schwätzen, an der Hoffnung datt hie géif héieren ier d'Mutanten dat lescht Stéck vu sengem Fleesch knacken.
- Base, dëst ass de Falcon, mir goufen ambuséiert, nëmmen ech hunn iwwerlieft.
Hien huet dat nach e puer Mol widderholl, an d'Eidelheet vum Äther gelauschtert. Dunn huet hien et nach eng Kéier gemaach, an der Hoffnung datt déi rezent Verëffentlechung Schold war, an deen huet d'Radiokommunikatioun gestéiert, awer nodeems säin Uruff fir Hëllef net geäntwert gouf, huet hien de Radio ausgeschalt, d'Maschinnegewier op seng Këscht gedréckt.
Et war deemools waarm an der Kasär. Géint néng Auer owes, wéi d'Opklärungsequippen an d'Artefaktjeeër op hir üblech Iwwernuechtungsplaze fir d'Nuecht zréckkoum, gouf de Raum iwwerfëllt. D'Hal war mat Leit gefëllt, Kaméidi, Märecher an Anekdoten goufen vergëft.Déi, déi et fäerdeg bruecht hunn eppes méi deier wéi zerräissen Hosen aus de Campagnen eraus ze huelen, sinn direkt an den Händler gaangen, deem säi Kennel um zweete Stack direkt hannert dem Borov säi Büro war.
Den ale Mann war net gewëllt Kontakt ze maachen. Hie war allgemeng eng roueg Persoun. Dës ginn normalerweis verschount, als verréckt ugesinn oder net vun dëser Welt. Awer well de Grousspapp (dat ass wat all d'lokal Stalker him respektvoll fir säin Alter an Erfarung genannt hunn) de Chef vum Sanatorium war, huet d'Noutwendegkeet, op d'mannst heiansdo fir Hëllef bei him ze wenden, d'Stalker gezwongen, him ze béien.
Ech kann net gleewen, datt mir erëm op Null sinn.
De Victor ass midd an d'Hal erakomm, an huet sech ëm de vollen Sall gekuckt, wou et wéi gewinnt no Schweess, Zigaretten, Alkohol a sténkeg Geschichten gestëmmt huet. Dunn ass hien e bëssen no vir gaangen, wou hien e klengen Dësch ganz am Eck gesinn huet a sech mat zwee weider Stalker ugeschloss huet, déi no der Rees hire Béier fäerdeg bruecht hunn.
- Ma, wéi? Mat wat bass du zréckkomm, Vitya? No Ärem Gesiicht beurteelen ass et e Chaos.
Hie war wierklech duerch eng laang a geféierlech Strooss erschöpft. Polissya Sumpf waren ni frëndlech fir Friemen, besonnesch wa se an hir Besëtzer fir Artefakte gerannt sinn. Vun der ganzer Zäit wou d'Zone nërdlech geplënnert ass an en Deel vun de Brest a Gomel Regiounen ofgedeckt huet, hunn vill Stalker dës Plazen gelueft, eng Onmass vu Swag a rare Artefakte vun do erausgeholl. Ganz Caravane sinn an d'Sumpfstécker gaangen, bis d'Quell ugefaang huet ze dréchen. Zënter deenen Deeg ass vill Waasser ënner der Bréck gelaf. Khabar ass vill manner ginn, an de Risiko ass vill Mol eropgaang. Een aneren huet et fäerdeg bruecht e puer selten Exemplare ze fannen, fir déi d'Wëssenschaftler bereet waren sech géigesäiteg den Hals ze räissen, awer eemol ass et net geschitt an et waren eng Dosen absolut Null fir eng erfollegräich Rees. An et ass gutt wann et keng Verloschter ginn. No all, et goufen Fäll, wou d'Halschent vun der Détachement vun engem komplett gewéinlech Razzia zréck, sot wéi Pseudo-Hënn de Rescht op de Wee op d'Plazen ofgerappt, oder nach méi schlëmm. Et goufe vill Geschichten iwwer déi Plazen, awer dëst huet d'Stalker ëmmer nach net ophalen. Duuscht no Gewënn ass sou eppes. Et ass schwéier sech selwer vun engem grousse Risiko ze halen wann de Kush e komfortabelt Liewen bis am Alter bitt.
"Alles ass schlecht," sot de Victor, an huet déi lescht Dosen Stew aus dem Rucksak erausgeholl, deen aus der Campagne verlooss gouf. Hien huet se séier opgemaach, den Tipp vun engem Messer iwwer den Deckel gerannt, duerno huet hien den ganzen Inhalt an engem Moment giess, de gréissten Deel bal ouni ze kauen geschléckt - de Stalker hat esou e staarkt Hongergefill.
Mir si bis an de Krater selwer gaangen.
- Hutt Dir do gewiescht? - huet ee vun de Stalker, déi an der Géigend stoungen, gefrot.
Hien huet mëll gelaacht.
Dir gleeft mir vläicht net, ech verflichten dech zu näischt.
-A wéi ass et do? Ech héieren, datt Bandos déi Deeler gewielt hunn. Et ass bequem fir Yellowmouths ze fangen - d'Plazen sinn daf. Et mécht kee Sënn fir een ze sichen, dee verschwënnt, sou datt se do schei an Zänn ewech.
Béid Stalker hunn sech openee gekuckt. De Victor huet gemierkt datt si dëst aus der éischter Hand woussten.
-Vill all Zorte vu Dreck do a Banditen sinn déi manner vun de Béisen, déi ech do begéint hunn.
Nodeems hien d'Iwwerreschter vu sengem bescheidenen Stalker-Iessen fäerdeg gemaach huet, huet hien säi Rucksack op d'Schëlleren opgehuewen, de Bauere Merci gesot fir d'Firma an ass bei den Händler gaang. Um zweete Stack waren et e bësse manner Leit, mä duerch déi kleng Fläch vum Zëmmer an dem Mangel u Fënsteren a gudder Belëftung huet et gesténkt, wéi wann e Pseudo-Ris hei just ëmbruecht an ofgerappt wier, deem seng bleift elo direkt ënnert de Féiss gesténkt. Si hunn dem Victor säi Gerochssënn ofgeschloss an d'Zigaretten, déi um Dësch beim Händler geschmollt hunn. Hien hat zënter e puer Joer net gefëmmt an, am Géigesaz zu senge fëmmende Kollegen, huet hien mat all Otem d'Villheet vum Tubak gefillt.
Et war eng Schlaang. Verschidde Zaldoten aus der Pflicht, déi anscheinend duerch dës Plazen op hir Basis passéieren an ophalen fir Munitioun a Bestëmmungen opzefëllen, hunn d'Wueren, déi op den Dësch geluecht goufen, intensiv ënnersicht. Waff. Munitioun. Ausrüstung an Uniformen. Dat Ganzt war an engem méi oder manner gudden Zoustand, wat heiansdo net manner Iwwerraschung wéi de Burer an den Ëmgéigend gesuergt huet, well de Sanatoriumkomplex an d'Wunn- an Erausgebaier, déi derbäi grenzt, ganz wäit vum Festland waren, an et huet sech erausgestallt. extrem schwéier dëst ze kréien. Mä de Vitold war en Huckster dofir, well hie wousst, wéi ee Produit fënnt, a wa gutt Geld domat verbonnen ass, da kéint ee sech keng Suergen iwwer d'Resultat maachen - alles wier zu Zäit an zu Zäit geliwwert. An elo, wéi e Grupp vu Scholden, déi endlech e Kaf gemaach hunn an dem Vitold säi Portemonnaie mat Geldschäiner gefëllt hunn, op d'Säit getrëppelt ass, huet e Laachen op säi Gesiicht regéiert.
- En Dag ass net vergeblech wann de Client zefridden verléisst, an ech maachen e Gewënn.
- Ech si frou, datt alles gutt mat Iech ass, - sot de Victor, a koum op de Comptoir.
- Ma, Monsieur, iwwer wat hutt Dir beschwéiert? Dir sidd zënter enger Zäit net méi gewiescht. Ech hu fir eng Stonn geduecht datt Dir all dout wiers, souzesoen, d'Zone huet dech geholl an dech an ee vun deene Freaks um Brenner ëmgewandelt.
Awer ech sinn hei a mäi Gehir ass gutt.
- An et freet mech, et heescht datt Dir e gutt Produkt hutt.
De Victor war roueg. Éierlech gesot, hien hat dem Vitold näischt ze bidden an hie wollt dat net zouginn. Vun der leschter Razzia koum de Stalker eidel an ouni Kraaft eraus, kaum an de Sanatorium. Trotzdem huet hien eppes, eppes wäertvolls wat net beréiert oder visuell bewäert ka ginn, eppes wat souguer Borov gedreemt huet ze kréien.
- Ech hunn Infoen, Witold. Ech weess wou de Ris Chimera gaangen ass. Ech kann weisen.
Den Händler huet verdächteg op säi Client gekuckt, duerno op déi aner Stalker hannert him gekuckt, déi op hiren Tour gewaart hunn, duerno huet hien sech e bëssen no vir gebonnen, säi Kierper iwwer de Schoulbësch hänke gelooss, deen als Vitold säi Schreifdësch gedéngt huet.
- Dir besser net dës rostig Kreatur ernimmen. Déi leschte Kéier huet si zwielef Leit bei RUES ëmbruecht. Zanterhier huet keen hatt gesinn, an et wier besser wann se direkt an d'Häll gefall ass wéi meng Clientë mat hirer Präsenz erschreckt.
Tatsächlech hunn vill Leit hir rosteg genannt wéinst der Faarf vu grober Woll, déi ähnlech wéi rostesche Stacheldraht op der selwechter rauer an haltbarer Haut gewéckelt ass. Méi wéi all aner Eenzelpersounen vun dësem Typ, huet si sech op Stalker zu enger onheemlecher Gréisst geschmaacht, dofir hunn lokal Gruppen souguer Feindlechkeet suspendéiert fir sech ze vereenegen an ëmzebréngen. Mä no der Razzia op d'RUES ass d'Kreatur ouni Spuer verschwonnen an zënterhier huet keen et gesinn.
-Also Dir sidd net prett fir et ze bezuelen?
De Witold ass zréck op seng fréier Positioun, lenkt sech op sengem Stull zréck, kräizt ënner dem Gewiicht vu sengem Besëtzer. Hie knäppt seng Fanger a reift seng breet Stir, huet mat senger ganzer Erscheinung gewisen, wéi Gier a Virwëtz an him gekämpft hunn.
"Verdammt," sot hien a schloen seng Handflächen op den Dësch. - Ech si scho laang net mat esou Propositioune gestouss.
-Also d'Fro ass de Präis?
"Net nëmmen," huet hien e Moment gestoppt. - Wat wann Dir léien? Wat wann Dir d'Suen kritt an näischt sënnvoll soen. Da kuckt no de Wand am Feld. D'Zone ass grouss, den Däiwel weess wou en dech bréngt.
- Hunn ech dir schons gelunn?
Nee, mee et gëtt eng éischte Kéier fir alles.
"Am Prinzip verstinn ech Är Vorsicht", sot de Victor, huet säi Rucksak iwwer d'Schëller gehäit.
- Ech si ganz frou, datt mir géigesäitege Verständnis fonnt. Besser op Borov goen. Hien ass grad do grad elo. Den ale Mann ass perspicacious, hien ënnerscheet direkt eng Ligen, wann Dir him iwwerzeegen kann, wäert ech Iech mat eppes an Ärer Juegd hëllefen, mee soss - sorry. Hei huet all zweet Persoun entweder Geeschter gesinn, oder mat Gott kommunizéiert, oder komesch Mutanten am Bësch op engem Vollmound gesinn. A jidderee brauch Suen, Waffen an Ausrüstung.
De Victor ass fortgaang, nach ëmmer héieren dem Händler seng al Grommel. Hien huet bei der Dier gestoppt - een huet e puer Dachfenster opgemaach, wou e Scharfschützenpaar aus Sécherheetsgrënn méi no un der Nuecht läit, a frësch Loft, gedréckt vum erhéichtem Wand, huet ugefaang an de Sanatorium ze penetréieren.
Victor huet en déif Otem geholl. Et war him agreabel ze otmen, wann net perfekt propper, awer frësch Loft, déi d'zuckermësche Gestank verdünnt, déi all dës Zäit um zweete Stack hänkt. Schrëtt fir Schrëtt huet hien méi dacks otemt, wéi wann dës Loft säi ganzt Liewen enthält an hie konnt säi Kierper net mat der saturéieren ier hien dat onvermeidlech begéint.
Hien huet op déi almoudesch Aart a Weis un d'Dier geklappt: dräi kuerz Zäiten, bewosst dem Grousspapp seng Réckzuch, an bal alles reflektéiert. Déi üblech Äntwert op de Knupp gouf net gefollegt, awer aus iergendengem Grond huet de Victor geduecht datt hie scho kéint eragoen, duerno huet hien déi schwéier hëlzent Dier liicht opgemaach an an de gutt beliichte Büro geklommen.
De Borov souz bei engem groussen Dësch, kuckt op eppes um Monitor. Déi Persoun, déi erakoum, huet him guer net interesséiert, nëmmen eng Kéier huet hien opgekuckt fir de Gaascht e Bléck ze kucken, duerno ass hien nees an de Linnen vum Textdokument erdronk.
De Victor ass méi no un den Dësch gaang, huet sech op engem nooste Stull gesat a waart. Et ass dem ale Mann geschitt, wéi hien ignoréiert huet, wat ronderëm him geschitt ass, duerno ass hien erëm an eis Welt zréckkomm, wéi wann näischt geschitt wier. An elo huet de Victor misse fofzéng Minutte waarden ier de Borov vu sengem Computer opgekuckt huet an endlech op de Stalker opmierksam gemaach huet.
"Schwätz," huet de Grousspapp mat enger Bassstëmm gedonnert.
- Ech hunn Informatiounen iwwer d'Chimär, deen, deen eis Nerve virun sechs Méint virun allem geruff huet. Ech hunn hatt op der Grenz vun der Brest Regioun an der Zhadin Regioun gesinn. D'Awunner soten datt d'Kreatur weider dangles: Stolin, Rechitsa, Ravens. D'Leit verschwannen ëmmer méi. Et gesäit aus wéi wann hatt sech an hiren neie Juegdgebidder nidderléisst.
Borov sot näischt. Ouni vu sengem Stull opzestoen, huet hien sech op d'Kaart gedréint, déi un der Mauer hänke gelooss huet an op déi Plaz gekuckt, vun där de Victor geschwat huet.
- Gitt wäit.
- Ech hunn hatt um Wee an de Krater begéint. Si schléift am Déifland, direkt an de Riet, waart op d'Mëtteshëtzt. Am Allgemengen hat ech Gléck, wann ech e bësse méi spéit vun hatt gefaange ginn, wann et méi kill gëtt, wien weess wéi et alles géif ophalen.
Den ale Mann war roueg. Hie schéngt all d'Virdeeler an Nodeeler ze weien, wéi de Vitold, gefoltert vun Zweifel iwwer d'Informatioun, hie war net presséiert fir eng Entscheedung ze treffen, déi besonnesch dem Victor seng Gedold getest huet. Hie war amgaang sech ëmzedréien a fort ze goen, op all d'Regele späitzt, Leit ze rekrutéieren an onofhängeg d'outlandesch Kreatur ze léisen a fir e legendäre Jeeër passéieren, wéi op eemol den ale Mann zum Liewen koum. Hien ass zréck aus dem Land vun de Reflexiounen, an deem hien all déi Zäit war. Hien huet sech géint de Stalker ëmgedréit an huet datselwecht lakonesch gesot.
-Wat wëlls du?
- Ech brauch déi richteg Waff. Ech sinn haut just vun enger Razzia zréck an ech sinn plakeg wéi e Falcon. Ech hunn net d'Fongen fir alles ze kafen wat ech brauch, awer wann Dir mir mat dësem Geschäft hëlleft, an ech verwalten d'Kreatur ze fëllen, da flocken d'Stalker hei an d'Dréien an et gëtt vill Swag.
De Grousspapp war eng Sekonn roueg.
-A wann net?
Hei huet de Victor näischt ze soen. An der Wourecht, déi ganz Rusty Juegd war pure Wahnsinn a Suizid. Si ëmbruecht schwéier bewaffnete Leit op der RUES, datt si déi selwecht mat engem klenge Grupp vun stalkers maachen soll, an och op hirem eegenen Territoire.
- Ech probéieren et ze maachen.
Endlech ausgepresst Victor. Mee Borov stoungen sengem Terrain. De Grousspapp huet seng Fro widderholl.
- Wat wann Dir et net maache kënnt?
Nodeems de Victor d'Fro onbeäntwert gelooss huet, huet de Grousspapp sech roueg op de Computer gedréint an huet seng Liesung weidergefouert. Dëst bedeit datt d'Gespréich eriwwer war. Den ale Mann huet d'Decisioun akzeptéiert an iwwer eng Waff konnt net geschwat ginn.
Hien ass an de Gank erausgaang, wou et nach ëmmer wéi Dreck gesténkt huet, ass vun zwee anere Stalker passéiert, déi op hirem Publikum zu Borovp gewaart hunn, an ass dann op den éischte Stack erofgaang. D'Leit waren all do. Iergendwann waren et esou vill, datt et onméiglech war e Schrëtt ze huelen fir net een mat enger Schëller ze schloen.
Trotzdem huet hien et fäerdeg bruecht bis op d'Ausfahrt duerchzepressen an eraus ze kommen, wou de Victor en déif Otem konnt huelen. Den Tubaksrauch huet seng Longen net méi gepresst - d'Atmung gouf vill méi einfach, an déi kloer Mëschung aus Schweess an Alkohol blouf hannert him. Rusted awer nach ëmmer staark Dieren hunn hannert him zougemaach an d'Zone ass virun sengen Aen opgemaach.
Wéi hien fir d'éischt hei ukomm ass, war et wéineg, wat vu Leit bewunnt war an alles am Quartier huet e rouegen, doudege Chaos ausgesinn, deen optrieden wann en nuklear Pilz um Horizont wiisst an d'Schockwell dech an d'Häll bléist. Och hei ass eppes ähnleches geschitt. Wéi och ëmmer, eng gewësse Kraaft: den Här oder d'Natur, wéi jiddereen interesséiert ass, huet ugefaang Uerdnung ze restauréieren a geschwënn goufen dës Plazen mat liewege Kreaturen gefëllt, iergendwéi ugepasst un d'Bestrahlung, a wann dës Attack ugefaang ze verschwannen, vun onbekannte Kräfte méi wäit ewech geholl. Norden, ugefaang ze schéngen a Leit. D'Mutanten koumen no hinnen. D'Jeeër an d'Affer (jee no wéi enger Säit ze kucken) hu sech op eemol virunenee fonnt, wat all Grupp gezwongen huet hir Besëtzer strikt ze skizzéieren. D'Leit hu sech am Sary-Gebai vun der Sanatria néiergelooss. De Komplex vun der Zäit vun der spéider UdSSR, et ass verdammt gutt preservéiert och no all de Katastrophen an Dosende vun Eruptiounen, a gëtt e Safehaven fir Honnerte vu Wanderer a Vagabonden, déi no hirem Gléck an der Zone gesicht hunn. E klenge Gebitt ronderëm déi dräi Campussen vum Sanatorium gouf och vu Leit bewaacht, awer alles wat hannendrun war war eng Wüst, et huet alles zu Mutanten gehéiert. Et waren aner Gesetzer. Primitiv, Déieren, wann d'Instinkter, déi an de Stalker dormant sinn, erwächt a si an déiselwecht Feinde verwandelt hunn, an hir mënschlech Existenz vergiessen.
An elo, kuckt virun him, an déi wäit Distanz, wou d'Iwwerreschter vum eemol grousse Räich an héich Décke vu Riet erdrénkt goufen, wou Multi-stäckeg Gebaier zu Hotbeds vu Mutanten a Kreaturen unbekannt sinn fir d'Wëssenschaft, huet de Victor säi ganze Kierper gefillt braced, a seng Hänn automatesch fir Waffen erreecht.
D'Welt huet wierklech geännert. Net sou séier wéi et fir vill schéngt, awer dramatesch, änneren net sou vill d'Landschaft vum ganzen Territoire wéi d'Séil vu Leit, déi decidéiert hunn hir Liewen an der Zone ze widmen. Si huet d'Leit absorbéiert, huet d'Gedanke sou vill gehat wéi keen Dëppe konnt maachen. Besëtzt vun de Wonner, déi op dëser Plaz geschéien, gedriwwen duerch Dreem fir räich ze ginn oder einfach en anert Liewen ze kennen, hunn d'Leit op dës Plazen an Todpas gegoss, onofhängeg vun enger Gefor.
De Victor ass laanscht eng laang Strooss gaang, ausgedehnt wéi e Boa-Constrictor an engem Dick, tëscht de fréiere Wunnhaushéichgebaier. Si sinn gestuerwen. Virun enger ganz laanger Zäit hunn d'Leit hir Haiser verlooss, an d'Brick Risen verlooss fir hiert Liewen an der neier Welt ze liewen.
D'Metall huet ënnert de Féiss geknuppt - Trambunnen si just op dëser Plaz gefuer. Richteg, elo ware se rostig a gläiche geschwollen Venen, laang ouni Blutt, awer net manner schrecklech dofir.
Eidel.
De Victor huet op eemol e puer komesch Foussofdréck gesinn. Si ware wéi Kanéngercher, awer zimlech grouss. Wat mécht d'Klauen hei Tiger a ganz schaarf. Och d'Metall vun der Schinn gouf kraazt.
De Victor huet gefroot. Et war net genuch fir op eng mutant Kanéngchen ze stoussen. Dëst Déier, d'Gréisst vun engem gudde Léiw, konnt Gëft op enger Distanz späizen. An et ass net einfach ze stoppen
souguer eng explosive Kugel. Et ass kloer, datt d'Versammlung mat sou engem Kanéngchen an engem gëftege Tiger gläichzäiteg net gutt war. Et ass wierklech e Monster.
De Victor huet sech an eng Gaass ëmgewandelt an huet sech onfräiwëlleg gekräizegt. Hie war net op der Sich no onnéideg Aventuren.
Hien huet eng Pistoul aus sengem Gürtel erausgezunn. Ech hunn nogelauschtert. Esou e grousst Déier kann sech net onbemierkt schneien. Op eemol huet de Stalker e Skelett vu senger Säit gesinn. Hie war sou ...
Schrecklech vermëscht a knaschteg. An op de Schanken hänken Fragmenter vun der Form, a selbstverständlech ware se viru kuerzem ëmbruecht a knaschteg ginn - dat fléissend Blutt hat keng Zäit ze afréieren.
Victor verflucht:
- Dëst ass e japanesche Polizist!
A gefruer ... Hien huet erëm nogelauschtert. Alles schéngt roueg ze sinn. Awer d'Intuition huet virgeschloen datt et am beschten wier an d'Firma vun anere Stalker zréckzekommen, oder en Haus ze wielen
méi zouverlässeg. De Victor huet sech gekräizegt ... A kuerzen Strich.
An dunn gouf e mufflecht Gekrasch wierklech héieren, an d'Krabbelen vun engem senge mächtege Patten. De Victor huet beschleunegt, hien ass op d'Dier gerannt. Am selwechte Moment sinn d'Flamen hannert him opgeblosen.
An d'Feier huet de dreckeg Kostüm getraff. De Victor huet zréckkuckt. E Monster ass him nogaang. D'Gréisst vun engem Stier war eng Mëschung aus engem Kanéngchen mat Oueren an engem Léiw mat mächtege Patten.
An awer huet dëst Déier mat Feier gebrannt.
De Victor hat héieren datt mutant Kanéngercher Gëft späichere kënnen, awer hien huet net geduecht datt dës Fäegkeet sech op d'Atmung vum Feier erweidert.
De Mann ass bal aus Angscht gestuerwen. An d'Béischt huet d'Distanz séier reduzéiert. Elo huet hien de Victor schonn iwwerholl an de Stalker mat senger Patt geschloen. Duerch den Aschlag huet de Mann d'Been geschloen.
De Kadaver ass vun uewen op de Victor getrëppelt an huet hien zerquetscht. Dunn huet e fleischeg Mond geklickt.
En anere Moment an et ass eriwwer. Zu deem Moment huet e Strahl geblitzt, an eng onbekannt Kraaft huet de mutant Kanéngchen ewechgehäit. Et war wéi wann hie vum Blëtz geschloen wier.
D'Monster huet nach eng Kéier probéiert ze zéien, gouf awer nees zum Doud geschloen. An déi rieseg Kadaver verkoolt, ofgeklomm.
De Victor war a grousse Schock. Hien huet dëst ni erwaart. A sou datt et sou eng mächteg Waff an der Zone war, datt se mat Strahlen schéissen.
Gläichzäiteg huet d'Angscht de Mann ugegraff. An op eemol wäert hie selwer ëmbruecht ginn. Wien brauch hien - eng aner vill Stalker ...
D'Halschent vu Wäissrussland ass scho vun der anomaler Zone bedeckt, an Abenteuer aus der ganzer Welt kommen hei op der Sich no Artefakte. An een sicht speziell no wat
ka geklaut ginn. An den Haiser fënnt een nach vill wäertvoll Saachen. An d'Mafia huet och seng eegen Interessen an der Zone.
De Victor huet probéiert ewech ze krauchen. An dunn ass op eemol eng Figur virun him opgetaucht. Victor blénkt seng Aen. Hie schénge delirious ze sinn.
D'Front war e Meedchen vu fantastescher Schéinheet. Si hat en enk passend Jumpsuit un, deen hir Figur net mat engem oppene Kapp verstoppt huet, an Dir konnt gesinn wéi hir gëllen,
lush Hoer. An d'Gesiicht ass couragéiert a gläichzäiteg schéin.
De Victor huet probéiert opzestoen, wéi d'Meedchen op eemol d'Nues mat den bloen Zéiwen an d'Nues gegraff huet. Et war wierklech eppes op den Daach ze goen.
E fantastescht schéint Meedchen geet barfuß ronderëm d'Zone. An dofir hunn ech et gepackt.
De Victor huet intensiv Péng gefillt. Seng Nues goufe wéi Knäppercher geknuppt. An dat schéint Meedchen hat esou staark Fanger. An dann huet hien eppes gefillt
hien an hannert der Mane.
De Victor huet d'Stëmm vun engem anere Meedchen héieren, et war ganz agreabel, a gläichzäiteg béis:
- Ma, huet d'Gerda d'Kand gefaang?
Dat blondt Meedchen huet mat engem Laachen geäntwert:
Wéi gesitt Dir d'Charlotte? Richteg klengen an net ze schéinen Mann!
Victor war duercherneen. Tatsächlech, wat hien ass: eng dräi-Deeg Stëpp, net laang gewascht, schweess, stinkende. Jo, an hien blénkt net mat Schéinheet, an hien ass schonn iwwer drësseg Joer al.
De Victor ass allgemeng e sou-sou-Mann ... Deen normalsten. Héicht ass duerchschnëttlech, och näischt Besonnesches am Bett. Et feele schonn e puer Zänn an et gëtt näischt agesat.
Déi einfachst Persoun, net een Hollywood Held. An hei sinn d'Meedercher. En zweet Meedchen ass virun him opgetaucht. Si war Feierrout. An och an enk
Overalls déi d'Figur net verstoppen. Ausserdeem war et kloer datt d'Meedercher ganz muskulär sinn an ABS mat Plättercher hunn. Béid si ganz schéin, mat couragéierte Gesiichter,
an héich. Op d'mannst sinn si Meter aacht-fënnef an et ass barefouss. an héich Tallongen, Meedercher wier iwwerhaapt grouss.
De Roude Kapp war mat engem ausgefalene Maschinnegewier bewaffnet, an un hirem Gürtel hänkt den Däiwel wat nach. Jo, an eng Blond mat engem vollen Arsenal.
De Victor huet gemengt et wier komesch, datt d'Meedercher barfuß waren. No allem ass et sou vill Infektioun an der Zone, an de Buedem selwer ass vergëft, a voller verschidde gëfteg Schimmel, Pilze, Brennnessel a
verschidden Arten vun Insekten.
Tatsächlech hunn dës Meedercher vill mat hire bloe Sohle riskéiert, déi komesch genuch rosa a propper sinn, Dreck a Stëbs hänken net an hinnen.
Am Allgemengen sinn dës Meedercher sou ongewéinlech.
Et gi vill manner Fraen an der Géigend wéi Männer. An et ass einfach Onfruchtbarkeet an et ze kréien, an d'Gebuert vun engem mutant Kand. Och wann et seelen Abenteuer sinn - Lady Bandits,
an Prostituéiert. Obwuel, natierlech, komplett degradéiert Fraen goen Prostituéiert ronderëm , vill vun deenen sinn schrecklech an gedronk. Am Allgemengen ass Alkohol populär an der Zone.
Hie mengt datt hien op d'mannst deelweis Stralung a vill Gëft neutraliséiert. Awer aus Drunkenheet ginn d'Fraen séier al a verléieren hir vermaartbar Erscheinung. Dëst ass traureg.
An dës Meedercher, sou jonk, frësch, gebrannt a gesond - just e Fest fir d'Aen.
De Victor huet gemëscht, an huet dem Gerda säi bloe Fouss mat den Hänn gegraff, déi seng Nues weidergehalen huet:
- Loosst et goen, well et deet wéi!
D'Meedchen huet gelaacht a gesot:
- Jo, et deet wéi ... Mee wat sot Dir patsuk. Ech hunn dech gerett!
De Victor huet mat engem Opschlag geäntwert:
- Ech kéint Iech bezuelen, mee ech hu bal näischt!
D'Gerda huet gelaacht a bemierkt:
- A wat soll ee vun esou engem aarme Mann wéi dir huelen!
Red Charlotte sot:
- Vläicht wäert hien eis lecken?
D'Gerda huet veruechtend geschnappt:
- Hie sténkt!
An huet de Victor ewechgeschloen. De Mann huet sech um Réck gezunn... D'Meedercher hunn zesummen gelaacht. Si ware sou sexy datt de Victor onfräiwëlleg opgereegt gouf.
D'Charlotte ass mëttlerweil op d'Karkasse vum mutante Kanéngchen gaangen an huet säi Pelz geschloen, bemierkt:
- Adel Persoun! Awer nëmme säi Schwanz ass wäertvoll!
D'Gerda huet geknuppt an de Victor gefrot:
- Wann Dir net wëllt, datt mir de Kapp ofschneiden, sot eis, wou de Gléckssteen ass!
De Victor huet verwirrt gemëscht:
- Jo, ech ... Géif ech esou sinn, wann ech e Stee vu Gléck hätt!
D'Charlotte huet de buuschtege Schwanz vum Kanéngchen Léiw ofgeschnidden. Si huet et an hirer Täsch geluecht a gekrasch:
- Hie läit! Den ale Mann sot him, wou de Stee war! Solle mir de Kapp ofschneiden?
De Victor huet verwirrt gemëscht:
Firwat géif hien dat soen? Wien sinn ech him? Ausserdeem géift Dir selwer vun him wëssen ...
Gerda huet gekrasch:
- Et geet net... Mee ech mengen, et ass net esou einfach wéi et schéngt. Villäicht huele mer hien an de Keller an folteren hien no de Regelen!
D'Charlotte wénkt averstanen.
- Et soll definitiv gemaach ginn! Huelt hien an de Keller a probéiert do!
D'Gerda wollt eppes soen, wéi si Geschwüren an dreckeg Obszönitéiten héieren huet.
D'Meedercher hunn sech ëmgedréit. Eng Dosen dreckeg an zerstéiert Männer koumen op der Strooss. Si waren op d'Meedercher geplënnert. A gläichzäiteg si verflucht, a ganz dreckeg.
Charlotte huet gelaacht.
- Dëst ass e Bande vu Fausten ... Wéi voller Kritinen ass d'Welt!
A si huet eng Waff erausgezunn.
D'Gerda huet averstanen geknackt.
- Loosst eis se ëmbréngen! Et ass ze vill Dreck an der Zone!
A béid Meedercher hunn d'Gesiichter geholl an opgedeckt. De Victor huet vun Angscht geziddert. Sou vill Roserei schéngt an den Ae vun dësen aussergewéinleche Meedercher. Ech froe mech wien si sinn?
A wat eng phenomenal Kraaft si hunn! Wat se einfach net kënnen.
Vun de Pistoule vu Charlotte a Gerda sinn Strahlen eraus geflunn. Si hunn d'Männer geschloen, déi sech an hir Richtung beweegen, kloer wollten d'Schéinheeten vergewaltegen.
An dann déi hellesch Hëtzt an ... Verschidde Leit goufen op eemol vun de Strahlen ofgeschnidden. Si sinn mat engem Gejäiz zesummegefall. De Rescht huet hir Maschinnegewierer an ofgesait Gewierer opgehuewen.
Béid Meedercher: de Roude an d'Blond hunn sech ëmgerullt. An op eemol wäerte se huelen a planzen. Dëst waren Doudesstrofen. An hei falen se erëm, an
d'Mass vum Mann. Zimmlech knaschteg Publikum ...
D'Gerda huet zréckgeschoss a gekrasch:
- Fa Popp!
Charlotte bemierkt:
- Schnell si mir bei hinnen!
12 Männer aus der Kulak-Bande goufen ëmbruecht. Si goufen mat enger ongewéinlecher Strahlwaff geschloe. Zwee vun hinnen hunn nach ëmmer gekrasch a gedréckt.
Gerda huet geruff:
- Schwaarze Kueb am Gesiicht vum Doud,
D'Affer waart op d'Mëtternuecht ...
Charlotte confirméiert:
- Et gëtt Onstierflechkeet fir Krieger,
Wann Dir fett an d'Ae schloen!
. KAPITEL #2
D'Meedercher hunn d'Läiche beschäftegt. Si hunn all d'Suen aus hiren Taschen a Gürtel geholl, e puer kleng Kiesel-Artefakte geholl.
Als nächst huelt d'Waffen op. An dunn konnt de Victor seng Aen net gleewen. All dës Messeren, Pistoulen, Maschinnegewierer, ofgeschniddene Gewierer, sinn an Handtasche komm
Krieger a wuertwiertlech do verschwonnen ...
De Victor huet iwwerrascht gefrot:
- Wéi maacht Dir et?
D'Gerda huet gelaacht an huet geäntwert:
Dir verstitt net Mann!
D'Charlotte sot logesch:
Gutt, et ass ze laang fir z'erklären! Kommt op a befollegt eis! Dir wäert nach ëmmer praktesch kommen wann Dir net wëllt ofgeschnidden ginn
käpp!
D'Gerda huet gelaacht a bemierkt:
- Jo, an direkt!
An huet de Victor um Hals gegraff. Einfach vum Buedem gerappt, a gedroen.
De Mann huet sech hëlleflos an d'Loft gedréckt an huet sech gedréint. D'Charlotte huet dem Victor seng Pistoul mat den bloen Zänn opgeholl an op hien geworf.
Hien huet automatesch d'Waff gegraff.
De roude Kapp huet zoustëmmend geknackt.
- Keng schlecht Reaktioun!
De Victor huet mat engem Opschlag geäntwert:
-Soss net iwwerliewen!
D'Gerda huet hien op d'Been gestallt a wénkt.
- Komm mat eis! An du gett net fortlafen. Mir réckelen méi séier wéi de schnellste Mann op der Welt.
A si huet de Victor mat enger Maschinnegewier gedréckt.
Hien huet sech gebéit an ass mat de Meedercher gaang. Hien huet ausgesinn wéi e geschlagenen Hond.
D'Meedchen huet hir Féiss geschloen, blo, graziéis Spueren am Stëbs hannerlooss. Ausserdeem huet d'Charlotte hir Féiss a Blutt gedréckt.
Et schéngt, datt béid kee geklaut hunn Angscht ze hunn. A si si sou sexy - just trotzdem.
De Victor huet d'Meedercher gefrot:
- Ween's du bass?
De rout-Hoer Krieger huet mat engem Laachen geäntwert:
- Wat mengs du?
De Mann huet d'Hänn opgeriicht.
- Ech weess net! Mee du bass sou speziell!
D'Gerda huet d'Zänn geknackt.
- Mir sinn déi, déi dech ëmbrénge kënnen ... Awer an deem Fall kënne mir eng Belounung ginn. et hänkt schon vun dir of!
De Viktor huet skeptesch gelaacht.
- Wéi kann ech nëtzlech sinn fir sou cool Fraen wéi Dir?
Als Äntwert huet d'Gerda d'Been opgehuewen an erëm dem Victor seng Nues mat de bloussem Fanger gegraff a vill méi staark gepresst. A si huet geruff:
Mir sinn net Är Fraen! Fraen verkafen Somen um Maart!
Charlotte huet geknackt.
- Riets! Awer Dir wësst vill! Zum Beispill, sou en Artefakt wéi e Steen vun der Verjéngung!
De Victor huet geschüchtert a bemierkt:
- Dëst ass e ganz rare Steen. An et huet Nebenwirkungen. Dir kënnt souguer e klenge Jong ginn, wann Dir et laang an Ären Hänn hält.
Ausserdeem, ausserhalb vun der Zone stierwen déi, déi sou Jugendlecher kruten, einfach. A bannent der Zone, verwandelt an Kanner, Erwuessener verléieren och
Stäerkten a Kompetenzen, an dacks Erwuessener Erënnerung.
D'Gerda huet averstanen geknackt.
- Jo, mir hunn héieren datt de Steen vun der Jugend Säit an net ganz agreabel Eegeschaften huet. Wéi och ëmmer, wann Dir mat engem Gléckssteen kombinéiert,
a mat e puer aner Artefakte kann hien eng Persoun ausserhalb vun der Zone en onstierwlechen a fir ëmmer jonke Superman maachen. Sou datt...
D'Charlotte huet liicht bestätegt:
- Wann Dir wëllt liewen, hëlleft eis!
De Victor huet geziddert a gefrot:
-Wien bass du iwwerhaapt?
D'Gerda huet mat engem Laachen bemierkt:
- Extra Wëssen wäert Äert Liewen nëmmen verkierzen!
Charlotte confirméiert:
Mir hunn nëmme méi Grënn dech ëmzebréngen!
De Victor huet gestoppt ... Si hunn de knaschtege Deponie passéiert. E puer Bum, déi d'Meedercher gesinn hunn, sinn op si gerannt an hunn ugefaang ze bieden:
- Gëff dem Weese ... eng Broutkrust!
D'Charlotte huet mat den bloen Zänn e Glasschärft opgeholl an en gehäit. E Bockel deen ze no gesprongen huet krut e Punkt direkt an d'A. An e Stéck Glas
de Stamm duerchgebrach an an d'Gehir erakomm. D'Rogue ass zesummegefall.
Viktor geflüstert.
- Loscht! Ganz clever!
Gerda notéiert:
- Mir kënnen dat net maachen!
Charlotte gekrasch.
- Jo, ech hunn d'Mikrobe gedämpft!
Victor bemierkt:
- Dëst ass och e Mann a Morden ass sou grausam!
D'Charlotte huet gelaacht a bemierkt:
- Oder vläicht vice versa. Wéi hei an der anerer Welt ze vegetéieren wäert et vill besser sinn fir déi Obdachlos!
D'Gerda huet mat engem Laachen bemierkt:
- Riets! Firwat soll e Schäiss liewen ... Fir d'Mënschheet ass dat e klenge Verloscht!