Аннотация: Sklavoj de ambaŭ seksoj por vendo. Bela studenta knabino el la dudekunua jarcento estas aŭkciata kiel sklavino. La palisoj eksplodas kaj neatendita finiĝo alvenas.
AŬKCIO DE SLAVOJ EN TIFIKA MONDO
KONOTACIO
Sklavoj de ambaŭ seksoj por vendo. Bela studenta knabino el la dudekunua jarcento estas aŭkciata kiel sklavino. La palisoj eksplodas kaj neatendita finiĝo alvenas.
. ĈAPITRO #1
Jen venas la tempo de ofertaŭkcio malfermita. La unuaj du knabinoj estas alportitaj al la platformo.
Ili estas nudpiedaj, kaj kovritaj per litkovriloj. Unue ili kovris siajn kapojn. La komenca prezo de cent ordulonoj po paro estas ofta por belaj sklavoj.
- Cent!
La aŭkciisto levas la martelon, sonas:
- Cent dek...
- Cent dudek...
Kaj paŭzo. La dua vualo estas forigita de la knabinoj.
Bruo denove:
- Cent tridek,
- Cent kvardek!
- Cent kvindek!
Kaj denove paŭzo... La tria vualo estis forigita de ili.
- Cent sesdek!
- Cent sepdek!
- Cent okdek!
- Ducent!
La aŭkciisto levas sian martelon kaj en ĉanto diras:
La knabinoj estis kovritaj per kovriloj kaj forkondukitaj. Ili batis per nudaj piedoj, kiuj parolis pri ilia malalta, socia statuso.
Tiam deko da muskolfortaj knaboj estis tuj venditaj ĉe aŭkcio. Iu nano prenis ilin en sklavecon. Por ĉiuj pograndaj - cent dinaroj! Tiuj sklavoj estis utiligitaj kiel laborforto. Ili estas ekstere sanaj, bone flegitaj, kutimaj al fizika aktiveco.
La knaboj batadis per siaj nudaj piedoj kaj pendis ĉe ĉeno, kondukante ilin en la korton. Unu el la elfoj palpis la muskoletan, sunbrunigitan bruston de la knabo, sed ili kriis al ŝi.
Tiam la sklavo denove estis servita, nur ne nudpiede, sed en sandaloj. Kovrita per vualoj, kaj elmontrita tri partoj.
Ŝi estis bela blondulino, kaj la marĉando ĝis kvincent dublonoj. Fine ili eĉ demetis ŝiajn sandalojn kaj igis ŝin danci nudpiede. Tiam ili sendis min al nobla trolo. Survoje, la blondulino estis envolvita en litkovrilo.
Estis amuze kaj la spektantaro vigliĝis. Dum la komercistoj kaj eŭnukoj de ĉiuj strioj, kiuj kolektiĝis en la granda salono, ne estis lacaj, ili decidis alporti Vladlenan al la kajo. Kompreneble, ŝi estas la plej nobla kaj apetitiga plado de la aŭkcio.
Ŝi estis kovrita per litkovriloj, ŝi estis en ĝisgenuaj botoj, kaj ŝiaj haroj estis tiritaj supren, por ke ne estu videbla, kiel ili tiam diseriĝos super ŝiaj ŝultroj.
Kutimiĝinte promeni nudpiede, Vladlena sentis sin malkomforta en botoj, ŝiaj fortaj muskolaj kruroj estis frakasitaj. Kaj ŝi estas fermita. Post ĉio, multe pli da ekscito de marĉando kiam vi estas elmontrita en partoj.
Ili konas la psikologion ĉi tie.
Vladlen kaptis sin pensante, ke ŝi estas timema, kaj malagrable suĉas en la stomakon.
Ĉi tie ŝi nun estas nudigita antaŭ centoj da viroj. Ĝi ne estas tre bona, ĝi estas klare videbla sub la kurtenoj de la salono. Sed estas ne nur homoj kaj belaj elfoj, kiuj aspektas kiel homoj. Estas gnomoj kaj orkoj, hobitoj, kiuj aspektas kiel nudpiedaj infanoj, kaj kiaj kornaj estaĵoj, paro da grandegaj koboldoj, grandnazaj troloj. Kaj alia estaĵo, kiu aspektas kiel giganta bufo de Stelmilito portanta kronon. Oni povas vidi ĝin la reĝo de la maro.
Inter publiko kaj alta, osta temo estas Koschey la Senmorta mem. Li aspektas timiga, kvankam tre maldika. Ankoraŭ estas virinoj ĉi tie. Preskaŭ ĉiuj junaj elfoj, aŭ inaj troloj, paro da homaj nobelaj virinoj ankaŭ estas junaj. Sed estas ankaŭ unu maljunulino kun balailo. Ŝi aspektas kiel granda, tre forta avino, kaj dentegoj elstaras el malantaŭ ŝia buŝo.
Vladlena pensis - Baba Yaga.
Ĝi signifas malvarmeta kaj sprita. La sola mankanta estis la serpento Gorynych, por kompleta aro. Sed ŝajnas esti koboldo. Miksaĵo de viro kaj kverko.
Kaj estas kelkaj sirenoj. Ili estas belaj knabinoj kun fiŝvostoj.
Estas klare estaĵoj de aliaj planedoj.
Estas klare nun kial la duko metis ĝin por aŭkcii. Nur unufoje jare kunvenas tiom da homoj, kaj ĉi tio estas bonega ŝanco gajni seriozan monon.
Tamen vi ankoraŭ devas resti tute nuda antaŭ tiom da homoj de diversaj specoj kaj triboj - tio estas teruro.
Vladlen ege hontis, naŭzis kaj ektimis. Kvankam, aliflanke, ankaŭ fiero vekiĝis en ŝi: ŝi altiros atenton al si kiel stelo.
Krom litkovriloj kaj kalsonoj, Vladlen ankaŭ estis vestita per speciala bankostumo. Kaj ne nur kovrante la bruston, sed ankaŭ la stomakon. Ĉi tio pligrandigis la sekretojn de la knabino.
Vladlena ridetis... La signalo sonis kaj la aŭkcio komenciĝis.
La administranto komencis ĉanti:
- Nobla persono, eksterterano el alia universo, granda militisto, kaj tre lerta en amo kaj samtempe virgulino. Ŝia nomo estas Vladlena Ŝamanova kaj kiel bela ŝi estas, ŝi estas same saĝa!
La aŭkciisto kapjesis.
- Komenca prezo de cent dublonoj!
La publiko estis brua. Kiel ĉiam, komence, eĉ por tia malofta predo kiel knabino el alia universo, ili proponas prezon, belan sklavon, aŭ dekduon fortajn knabsklavojn. La prezo ne estas la plej kruta, sed ĉi tio estas nur la komenco de la rabataĉeto.
La komercisto en la blua turbano siblis:
- Cent dudek!
La juna elfo grumblis:
- Cent tridek!
Leshy ĝemis:
- Cent kvardek!
La trolo grumblis.
- Cent kvindek!
Baba Yaga ridis.
- Cent okdek!
La kavaliro en purpura kiraso diris:
- Ducent!
Estis paŭzo. La publiko nur varmiĝas. La orko zorge forigis la vualon, kiu kovris la supran parton de lia vizaĝo, sed ankoraŭ ne elmontrante liajn harojn.
La alta, glata sunbrunigita frunto de la knabino kaj safiraj okuloj estis elmontritaj.
Muĝado de ĝojo trairis la publikon.
Vladlena ekbrilis siajn okulojn kaj ronronis:
- Rigardu min!
La buf-simila reĝo de la maro gluĝis ĉirkaŭe:
- Tricent dublonoj!
Baba Yaga murmuris:
- Kvarcent!
La elfo ekparolis.
- Kvincent!
La trolo siblis:
- Sescentoj!
La eŭnuko de la haremo de la sultano kriis:
- Sepcent!
Mermaid tweetis:
- Okcent!
Leshy denove ĝemis:
- Unu mil!
Kaj denove estis longa paŭzo. Kompreneble, ĉiuj scivolis rigardi la knabinon pli detale. Kia bastardo ŝi estas. Kaj eble ion bonan por marĉandi. Aŭ aĉeti.
La orkoj forigis la vualon de ŝi kaj elmontris la malsupran parton de ŝia vizaĝo. Ŝia esprimplena buŝo, bela, gracia dormo, kuraĝa mentono.
La vizaĝo de vera militisto.
La trolo kriis:
- Mil kvincent!
La mara reĝo gugris:
- Dumil!
Leshy siblis:
- Tri!
Baba Yaga kriis:
- Kvar mil!
Kaj subite grakis:
- Kvin mil!
Ĉiuj rigardis Koshchei. Baba Yaga ridis kaj rimarkis:
Kaj ankaŭ li estas ĉi tie! Kion li faros kun ŝi.
Alia paŭzo... Sed estas klare, ke marĉando ankoraŭ ne estas ĉe sia pinto. Kaj kio estas knabino?
La orkoj forigas la vualon kovrantan ŝian kolon kaj ŝultrojn. Kaj la publiko estas ravita. La kolo kaj ŝultroj de la knabino estas fortaj kaj muskolaj. Tre deloga ankaŭ. Oni povas vidi, ke ĉi tio estas bela heroo.
La kavaliro en purpura kiraso gruntis:
- Ses mil!
La kavaliro en rozo aldonis:
- Sep!
Koschey la Senmorta eldonis:
- Ok!
La mara reĝo muĝis:
- Naŭ!
La kavaliro en purpura kiraso diris denove:
- Dek mil!
Alia paŭzo. La kvanto estas serioza, por ĝi oni povas aĉeti mil sklavinojn aŭ cent belajn sklavinojn. Aŭ dungu tutan regimenton da solduloj.
Sed tio ne estas ĉio. La vualo falas ĉe la piedoj de la knabino. Vi nun povas vidi ŝiajn manojn kaj figuron, kvankam kovritaj per bankostumo.
La brakoj de Vladlena estas tre muskolaj, kaj ŝia bicepso estas triangulo. Impona militisto.
Baba Yaga ridis kaj ekbalbutis:
- Dek unu mil!
Subite la nano ekparolis:
- Dek du mil!
La trolo interrompis:
- Dek tri mil!
La kavaliro en purpura kiraso bojis:
- Dek kvin mil!
La kavaliro en rozkolora kiraso aldonis:
- Dek ses mil!
Koschey knaris:
- Dek sep mil!
La juna elfo en la krono ekkriis:
- Dudek mil!
Duko de Guizzos fajfis, "Ho, la imperiestro mem decidis partopreni en la rabataĉeto."
La kvanto jam estis signifa. Kaj la senvestado ne finiĝis. Jen la bankostumo orkoj dekroĉis la ŝtofon elmontrante la ventron. Tuj aperis la kaheloj, kvazaŭ en ĉokolada presejo, kaj la kurbiĝo de la mirinda talio, la heroa knabino, fariĝis videbla.
La kavaliro en oranĝa kiraso murmuris:
- Dudek kvin mil!
La elfa imperiestro pepis:
- Tridek mil!
Koschei la Senmorta grumblis:
- Kvardek mil!
La elfa imperiestro denove enigis:
- Kvindek miloj!
Kaj denove paŭzo. La kvanto jam estas grandega. Vi eĉ povas komenci konstrui urbon. Aŭ aĉetu batalŝipon. Aŭ grego da belaj knabinoj.
Sed, kompreneble, la ĉarmoj de Vladlena kaŝitaj sub ŝiaj vestaĵoj estas eĉ pli interesaj por ĉiuj.
Jen la orkoj demetas ŝian mamzonon. Nun la torso de la heroa knabino estas tute nuda. Videblas brustoj sunbrunigitaj kiel melonoj, kronitaj per skarlataj cicoj, kiel tromaturaj fragoj. Ĉi tio estas tiel apetitiga.
La provizanto de la haremo de la sultano eniris la rabataĉeton, muĝante:
- Sesdek mil!
Alia ĉefeŭnuko siblis:
- Sepdek mil!
La kavaliro en oranĝa kiraso kriis:
- Okdek mil!
Koschei kvakis, frapante la ostojn:
- Naŭdek mil!
La elfa imperiestro denove parolis severe:
- Cent mil dublonoj!
Kaj denove paŭzo. La sumo de dek mil sklavaj knaboj. Senprecedenca por unu knabino, eĉ elstara. Ĝi estas tuta ĉaro da oro. Dublono estas malgranda sed ankoraŭ ora monero.
Sed ĝi ankoraŭ ĵus komenciĝas. Kaj fine, la orkoj nudigis la kapon de la knabino. Haroj falis kiel pluvo, la koloro de ora folio.
Ili disiĝis super la ŝultroj, kaj la publiko ekleviĝis.
La provizanto de la haremo de la sultano ekkriis:
- Cent kvindek mil!
Alia ĉefeŭnuko gruntis:
- Ducent mil!
La elfa imperiestro kriis:
- Ducent kvindek mil!
Koschey la Senmorta eldonis:
- Tricent mil!
Kaj denove paŭzo. Knabino kun nuda torso kaj ora hararo, muskola kaj tenera, pasia kaj samtempe alloga. Nur nevidita cimo. Kaj la sumoj por ĝi estas proponitaj entute kosmaj. Ĉio en ĝi estas bona, sed... La kruroj ankoraŭ ne estas videblaj. Kaj tiel ili ĉiuj volas konsideri.
Kaj nun la orko forĵetas alian vualon. La kruroj estas elmontritaj, ĝis la genuo. Kaj restas nur maldikaj kalsonoj. Kaj kompreneble, sub la genuaj botoj.
Sed vi povas vidi, kio la samaj kruroj kaj knabinoj estas grandiozaj. Muskola, sunbrunigita, kaj la muskoloj estas kiel drato, sub maldika, bronza haŭto.
La elfa imperiestro blekis:
- Kvarcent mil!
Koschey ne koncedis:
- Kvincent!
La kavaliro en oranĝa kiraso gruntis:
- Sescentoj!
Koschei denove ronkis:
- Sepcent! Kaj atentu kavaliro, via imperio ne estas tiel riĉa!
La elfa imperiestro parolis memfide:
- Okcent!
Koschei la senmorta grumblis:
- Tamen ĝi estos mia - naŭcent!
La elfa imperiestro blekis:
- Miliono da oraj dublonoj!
La kvanto estas grandega. Cent mil sklavaj knaboj aĉeteblas. Eĉ konsiderante la grandecon kaj loĝantaron de la imperio, ĉi tio estas simple troa kvanto. Eĉ Koschei hezitis... Ĉu indas doni tutan milionon da dublonoj. Tio estas sep tunoj da pura oro!
Sed la aŭkcio ankoraŭ ne finiĝis. Vladlen estas preskaŭ nuda, sed ankoraŭ ŝuita. Kaj ĝi ankoraŭ kreas intrigon.
Fakte, kio estas sub ŝiaj botoj? Kaj nun la orkoj demetas la ŝuojn de la bela militisto, lasante ŝin nudpiede, en nur maldika kalsoneto.
Kaj ŝi havas tiajn krurojn, nur unikan perfektecon de linioj, kaj filigranan gracon.
La haremprovizanto kriis:
- Miliono cent mil!
Alia eŭnuko aldonis:
- Unu miliono ducent mil!
La Elfa Imperiestro deklaris:
- Miliono kvincent!
Koschey, nur pro obstino, gruntis:
- Du milionoj!
La elfa imperiestro rezolute kaj agreseme deklaris:
- Du milionoj kaj duono!
La kvanto estas tiel alta, ke ambaŭ liverantoj de la haremo malfermis la buŝon, sed tuj silentis. Fakte, ĉi tio estas tuta karavano da oro. Kiel alie iliaj sultanoj prenus tian ekstravagancon? Kaj ĝenerale, kiom doni por unu, eĉ ege bela knabino?
Sed tiam la administranto de la aŭkcio ĵetis la lastan karton en ludon. En ĉi tiu kazo, la orkoj detiris la maldikajn kalsonojn de la belulino kaj ankaŭ elmontris la groton de Venuso.
Nun Vladislav montriĝis tute nuda kaj nudpieda, kaj sen unu fadeno sur ŝia korpo.
La haremprovizanto malespere kriis:
- Tri milionoj!
La ĉefeŭnuko, tremante per la fingroj, eldiris:
- Tri milionoj kaj duono!
La elfa imperiestro firme deklaris:
- Kvar milionoj!
Estis paŭzo... Koschei volis ion diri kaj bati la prezon. Sed tiam li imagis, kiom da oro forlasos sian senfundan trezorejon kaj restis silenta. Li nur kunpremis la dentojn pro frustriĝo.
La paŭzo komencis treniĝi. Estas nenio pli por pafi kun nuda kaj nudpieda, muskola militista knabino. Ĉu la haŭto vivas por deŝiri. Ŝi donis absolute ĉion.
La intendanto levis sian martelon kaj komencis malrapide diri:
- Kvar milionoj da oraj dublonoj da fojoj! Kvar milionoj da ordublonoj du! Kvar milionoj da oraj dublonoj estas tri... - Sed antaŭ ol lia martelo povus fali, ekkriis tondra voĉo:
- Kvin milionoj da oraj dublonoj!
Ĉiuj rerigardis al la grandega, diseganta, nigrakirasa koboldo. Jen tio, kion oni malplej atendis de li.
La administranto diris konfuzite:
- Estas tuta monto da oro! Ĉu vi havas tian monon?
La koboldo diris memfide:
- Jes, mi havas tutan monton da senutila oro! Kaj ĉi tiu knabino estas tiel apetitiga, ke mi pretas rezigni iom el la senutila, flava metalo, pro ĉi tiu freŝeco!
La direktisto kapjesis.
- Estas via rajto! Nu, kio! Kvin milionoj da oraj dublonoj da fojoj! Kvin milionoj da ordublonoj du...
La elfa imperiestro kriis:
- Ses milionoj!
La administranto komencis diri:
- Ses milionoj da oraj dublonoj da fojoj! Ses milionoj da ordublonoj du!
La koboldo blekis:
- Sep milionoj!
La elfa imperiestro ne koncedis:
- Ok milionoj!
La koboldo denove grumblis.
- Naŭ milionoj!
La Elfa Imperiestro deklaris en malespero:
- Dek milionoj!
Estis paŭzo. Jes, tio estas la prezo de miliono da sklavaj knaboj. Kaj vi povas varbi soldulojn, kiuj sufiĉos por konkeri la imperion de la elfa imperiestro.
Kaj tio estas por unu sklavino.
La direktisto komencis kanti per ĉanto:
- Dek milionoj da oraj dublonoj da fojoj! Dek milionoj da ordublonoj du! Dek milionoj da ordublonoj tri...
La koboldo blekis:
- Tridek milionoj da oraj dublonoj!
La publiko muĝis pro ĝojo.
La administranto komencis anonci:
- Tridek milionoj da oraj dublonoj da fojoj! Tridek milionoj da ordublonoj du! Tridek milionoj da oraj dublonoj tri! - La martelo haltis momenton, kaj poste decide trafis. - Komerco finiĝis. Vladlen Shamanova vendiĝis por tridek milionoj da ordublonoj al la koboldo Heck.
Dum la aŭkcio, Vladlena estis tiel forportita de la ludo de fantaziaj nombroj, ke ŝi eĉ forgesis, ke ŝi staras antaŭ multaj centoj da viroj kaj inoj tute nuda.
Kaj nun, ŝi sentis tiom da honto, ke ŝi aŭtomate kovris sin per siaj manoj. Ŝi precipe volis kaŝi siajn mamojn kaj ventron.
La orkoj kapjesis en kompreno kaj ĵetis la vualon sur ŝin. La administranto rimarkis:
"Nun vi devas pagi la tutan monsumon. Kaj ĉi tio estas pli ol ducent tunoj da oro! Kaj tuj!
La koboldo kapjesis konsente.
- Ingotoj en la korto! Vi eĉ ne povas kalkuli, estas pli da ili ol necese!
La sklavaj knaboj kuregis en la korton. Tie fakte ekbrilis tuta monto da moneroj, aŭ pli ĝuste monteto. Estis eĉ pli ol tridek milionoj da dublonoj.
La duko de Guizzos estis ekster si pro feliĉo. Tamen, suprenirante al Vladlen, li flustris:
- Provu eskapi!
La knabino flustris al la elfa duko:
- Kiel granda?
De Guizzos ŝovis prunon en ŝian manon kaj flustris:
- Se vi manĝos ĝin, tiam vi fariĝos nevidebla, neaŭdebla kaj senodora dum unu horo. Sed nur dum unu horo, ne maltrafu ĝin! Kaj ne forkuru ĝis vi estos bona distanco de la urbo!
Vladlen diris kun malbone kaŝita ironio:
- Dankon sinjoro!
Tiam ŝi palpis ŝtalan ringon kun ĉeno ĉirkaŭ la kolo. Nun ŝi estas la posedaĵo de la koboldo. Kaj li rigardas ŝin karnovore lekante siajn lipojn. Kaj la buŝo de ĉi tiu monstro estas same grandega kiel tiu de kaĉaloto!
LA TRIA VENO DE IMPERIOR PALPATHIN.
KONOTACIO
Imperiestro de la kosmoimperio Palpatine, perdinte sian korpon, detruita de fortofulmo, retenis sian demonan spiriton. Kaj li transloĝiĝis en klonon de ĉarma blonda knabino. Kaj denove revivigas kaj la ordon de mallumo kaj la spaca imperio. Denove furiozaj kosmaj bataloj furiozas inter la imperio kaj la rezista movado. Maljunaj herooj revenas: princino Leia, princino Rey, Ahsoka Tana, kaj nova Anakin - la filo de Luke Skywalker, kaj Azalea, la filino de princino Leia.
. ĈAPITRO #1
La ordo ankoraŭ ne estis tute detruita. Kaj la milito daŭris. La plej granda parto de la floto de imperiestro Palpatine ankaŭ evitis la ĉirkaŭbaradon. Kaj la ribela koalicio disfalis kaj disfalis. La nepino de imperiestro Rei, ŝi iris vagi kaj ne okupiĝis pri politiko. Ŝia fianĉo mortis. Li lasis al ŝi nur paron - knabon kaj knabinon.
Kaj Princino Ray, ie en la malproksima eksterlando, komencis kreskigi siajn infanojn.