Аннотация: Przystojny i przystojny, muskularny młody mężczyzna zostaje sprzedany pod młotek na noc, jedna z wielu pożądliwych dam. Oczywiście wiele kobiet chce przystojnego chłopca i jest gotowych wyłożyć przyzwoitą sumę pieniędzy.
AUKCJA, GDZIE SPRZEDAWANY JEST MŁODY NIEWOLNIK
ADNOTACJA.
Przystojny i przystojny, muskularny młody mężczyzna zostaje sprzedany pod młotek na noc, jedna z wielu pożądliwych dam. Oczywiście wiele kobiet chce przystojnego chłopca i jest gotowych wyłożyć przyzwoitą sumę pieniędzy.
. ROZDZIAŁ 1
Przystojny Sam był w smokingu i cylindrze. W ten sposób został wystawiony na aukcję. A po bokach stały dwie dziewczyny w bikini i szpilkach. Musieli rozebrać chłopca.
Sam wyprostował się dumnie. Potrząsnął głową, twarz miał zakrytą jak welon niewolnicy. Chłopiec wyglądał jak niewolnik na sprzedaż.
Głos menedżera brzmi:
- Na licytację zostaje wystawiona piętnastoletnia niewolnica, zdrowa fizycznie, bardzo piękna, doświadczona kochanka, potrafiąca zadowolić kobiety. Cena wywoławcza - dziesięć euro!
A dziewczyny zdjęły zasłonę z nastolatka rękami w rękawiczkach.
Ujawniła się piękna, ładna i czuła twarz, jak u dziewczyny. Jedna z kobiet warknęła:
- Dwanaście euro!
Inny pisnął:
- Piętnaście!
Inny syknął:
- Osiemnaście!
Słychać głos:
- 20!
I pauza. Kobiety chcą kontynuować. Sam zostaje pozbawiony smokingu, zostawiając go w koszuli. Kobiety są podekscytowane.
Usłyszał:
- Dwadzieścia pięć!
- Dwadzieścia osiem!
- Trzydzieści!
Ktoś syczy, fałszywa szczęka:
- Trzydzieści pięć!
Głos następuje:
- Czterdzieści!
Ładna młoda kobieta krzyczy:
- Czterdzieści pięć!
Stara opiekunka mówi:
- Pięćdziesiąt!
Kolejna pauza. Kobiety chcą więcej nagości pięknego młodego mężczyzny. Tutaj zdejmują mu koszulę. Tors nastolatka stał się nagi, widoczne odciążone mięśnie, mięśnie brzucha, piękne ciało z gładką, czystą, czekoladową skórą!
Panie stały się silniejsze. Zawołała:
- Siedemdziesiąt!
Inny krzyknął:
- Osiemdziesiąt!
- Dziewięćdziesiąt!
- Sto!
- Sto dwadzieścia!
Kolejny rzucił:
- Sto pięćdziesiąt!
Żona miliardera, piękna kobieta po trzydziestce, gruchała:
- Dwieście euro!
Nastąpiła pauza. Kwota wciąż nie jest zbyt duża - cena dobrego żigola za godzinę lub dwie. Ale wszyscy chcieli dalszej ekspozycji.
Dziewczyny w szczególny sposób zdjęły Samowi dżinsy. Umięśnione nogi w butach były odsłonięte. Chłopiec uśmiechnął się. W spodenkach widać było, jak jego męska doskonałość zaczęła puchnąć. Tak, na pewno jest fajnie, na sali jest dużo młodych i pięknych dziewczyn, więc nastolatka miała coraz większe pragnienie.
Kobieta krzyknęła:
- Trzysta!
Inny wypalił:
- Czterysta!
Żona miliardera narzekała:
- Pięćset!
Jej sąsiad syknął:
- Sześćset!
Gruba kobieta mruknęła:
-Siedemset!
Kobieta w welonie, wyraźnie Arabka, ćwierkała:
- Osiemset!
Stara kobieta zaskrzeczała:
- Dziewięćset!
Żona miliardera z przekonaniem powiedziała:
- Tysiąc euro!
Kolejna pauza. Tym razem kwota już podbiła przyzwoitą kwotę. Na jedną noc z nastolatką. Nawet tak piękna i zręczna. Ale panie dopiero zaczynały. Chcieli dalej się rozbierać.
Tutaj dziewczyny bez zastanowienia wzięły i zdjęły chłopcu buty.
Teraz pełna wdzięku, opalona goleń i stopy o różowej podeszwie były bose. A do tego ma takie piękne wygięcie pięty, idealne palce, przyciemnione paznokcie.
Kobiety włączyły się jeszcze bardziej.
Stara kobieta ryknęła:
- Tysiąc dwieście!
Gruba kobieta wypaliła:
- Tysiąc pięćset!
Żona miliardera rzuciła:
- Dwa tysiące!
Kobieta w welonie ćwierkała:
- Dwieście pięćset!
Stara kobieta bulgotała:
- Trzy tysiące!
Jedna z dziewczyn, prawie dziewczynka, ćwierkała:
- Cztery tysiące!
Była zagrożona
- Nie żartuj sobie ze mnie!
Mimo to gruba kobieta też syknęła:
- Pięć tysięcy!
Nastąpiła pauza. Pięć tysięcy euro to już solidna kwota. Od kilku godzin z żigolakiem przyzwoicie. Ale publiczność tutaj jest bogata. Kobiety są czasami gotowe słono zapłacić za swoje zachcianki. No cóż, oczywiście wszyscy wciąż czekają, aż towar zostanie całkowicie wyeksponowany. Szczególnie zdejmą majtki uroczemu młodzieńcowi.
Ale dziewczyny zdjęły tylko cylinder. I widoczne stały się złote, gęste, bujne włosy nastolatka.
Kobieta w welonie ćwierkała:
- Sześć tysięcy!
Żona miliardera narzekała:
- Siedem tysięcy!
Gruba kobieta syknęła:
- Osiem tysięcy!
Stara kobieta zaskrzeczała:
- Dziewięć!
Żona miliardera z naciskiem stwierdziła:
- Dziesięć tysięcy!
Nastąpiła pauza. Wszystkie kobiety zamarły, wiele z nich trzęsło się z pożądania i podniecenia. Właściwie, jaki przystojny i muskularny młody człowiek. Chciałbym zobaczyć go zupełnie nagiego. A teraz dziewczyny w rękawiczkach zdjęły z młodego przystojniaka ostatnią część ubrania.
I wszyscy widzieli ten duży, pulsujący, jadeitowy pręt o eleganckim, uwodzicielskim kształcie. Z podniecenia stał się nawet szkarłatny i gorący.
Gruba kobieta krzyknęła:
- Piętnaście tysięcy!
Kobieta w welonie ćwierkała:
- 20!
Inna dziewczyna pisnęła:
- Trzydzieści!
Stara kobieta zawyła:
- Czterdzieści!
Żona miliardera uparcie mówiła:
- Pięćdziesiąt!
Nastąpiła pauza. Z nagiego chłopca nie ma nic do usunięcia. Sam był nagi, bosy i muskularny. Był mocno podniecony pożądliwymi spojrzeniami kobiet w różnym wieku, pożądliwymi i brzydkimi. A jego męska doskonałość szaleńczo rosła.
Pięćdziesiąt tysięcy euro za jedną noc z Alfonsem to cena całkiem urocza i wystarczająca. Co więcej, Sam grał na aukcji nie po raz pierwszy. A kobiety zawsze były z nich zadowolone. Czy naprawdę warto teraz przerwać solidną kwotę, jeśli następnym razem będziesz mógł wynająć przystojnego chłopca?
Steward podniosła swój młotek i zaczęła intonować:
- Pięćdziesiąt tysięcy euro razy!
Sam uśmiechnął się szczerze. Spanie z żoną miliardera, piękną i pozornie młodą i wysportowaną kobietą, było przyjemnością. Co prawda ma już ponad czterdzieści lat, ale wygląda bardzo dobrze. A z nią Sam uprawiał już seks, który chłopak lubił, a ona też bardzo to lubiła.
Lucky pomyślał chłopak ogiera.
Kierownik powiedział:
- Pięćdziesiąt tysięcy dwa euro!
A potem powoli iz uśmiechem podnosząc młotek:
- Pięćdziesiąt tysięcy trzy euro!
A zanim młotek uderzył, rozległ się szorstki głos:
- Dwieście tysięcy euro!
Wszyscy się odwrócili. Sam zaczął i zobaczył wysokiego mężczyznę w skórzanej kurtce i ciemnych okularach. Obok niego stała kobieta o rudych włosach ubrana na czerwono.
Kierownik uśmiechnął się i zauważył:
- Ten chłopak jest sprzedawany tylko kobietom!
Mężczyzna odpowiedział szorstko:
- A nas dwóm obsłuży! Poza tym, jeśli nam go dasz, dam ci dodatkowe sto tysięcy euro!
Stewardzi uśmiechnęli się białymi zębami i powiedzieli:
- Dwieście tysięcy euro z góry i rób z nim, co chcesz - tylko nie zabijaj ani nie okaleczaj poważnie!
Mężczyzna skinął głową z sadystycznym uśmiechem.
- Nadchodzi! Dwieście nagród i dwieście do targowania się!
Steward zaśpiewała szczerząc zęby:
- Dwieście tysięcy euro razy, dwieście tysięcy euro dwa, dwieście tysięcy euro trzy!
I młot uderzył w drzewo.
Sam był owinięty kocem i prowadzony pod eskortą między rzędami. Kobiety próbowały wyczuć chłopca i przyciągnęły do niego ręce. Jeden nawet chwycił za jadeitowy pręt, ale podali jej rękę.
Sam został wyprowadzony z pokoju. Nieprzyjemnie było wchodzić boso w zimną kałużę, która pozostała po deszczu. A potem strażnicy wsadzili go do luksusowego, ogromnego, pozłacanego samochodu. Teraz młoda striptizerka zostanie zabrana, aby obliczyć bajeczną kwotę zapłaconą przez całą noc.
ŻYCIE PO ŚMIERCI PUTINA
ADNOTACJA
Po tym, jak dusza prezydenta Rosji Władimira Putina opuściła ciało 5 kwietnia 2022 r., zaczęły się dziać ciekawe wydarzenia. Włączenie kampanii wyborczej przybrało bardzo nieoczekiwany obrót i zgłosiło wielu kandydatów, a nawet doszło do zbrojnej konfrontacji.
. ROZDZIAŁ 1
Tymczasem dusze dwóch prezydentów, Joe Bidena i Władimira Putina, opuściły ciała swoich właścicieli 5 kwietnia 2022 roku. I to jest bardzo dramatyczne.
W Ameryce śmierć Johna Bidena, który niedługo skończy osiemdziesiąt lat, nie wywołała większych emocji. Stanowisko automatycznie przekazywane wiceprezesowi
w tym przypadku Kamala i tak dalej aż do następnych wyborów w 2024 roku. Ale w Rosji jest znacznie trudniej. Zgodnie z konstytucją premier ma pełnić funkcję prezydenta.
Ale w ciągu trzech miesięcy musi zostać wybrany nowy prezydent. A potem pytanie, kto pojedzie? Teoretycznie pełniący obowiązki prezydenta Michaił Miszustin powinien odejść, ale
Ambicje Siergieja Shoigu skoczyły w górę! W końcu stanął na czele listy "Jednej Rosji" w wyborach do Dumy Państwowej i jak można to zrobić bez takiego bohatera?
Siergiej Szojgu, już będąc w podeszłym wieku, sam chciał zostać prezydentem Rosji. Z kolei Michaił Miszustin marzył o tronie. A także rzucił się na tron.
A Miedwiediew też miał ambicje. Sieczin poczuł też, że następca Putina tak łatwo go nie opuści i rzucił się na tron. Były więc konflikty.
Jest też niezgoda ze strony opozycji. Najsilniejsza jest oczywiście lewica, która wyraźnie zyskała w ostatnich wyborach do Dumy Państwowej. Ale Ziuganow, pobity więcej niż raz, jest trochę stary,
Pavel Grudinin skompromitował się. Więc nie ma z kim walczyć o tron.
Ziuganow, obawiając się jednak haniebnego procentu i zdając sobie sprawę z braku perspektyw dla Grudinina, mianował gubernatora obwodu orłowskiego Andrieja Kliczkow.
Oczywiście nie wszystkim podobał się ten pomysł... Ale nic nie można zrobić. Władimir Żyrinowski, który również postarzał się i nieco stracił stanowiska w wyborach parlamentarnych, również
doświadczyło wahania - iść czy nie iść. Z jednej strony wydaje się, że nadszedł czas, aby ustąpić miejsca młodym. Z drugiej strony możesz stracić część Partii Liberalno-Demokratycznej. Miałem już doświadczenie z promocją
Malyshkin, który następnie oddzielił część partii. Oznacza to, że stary aktor musiał być nominowany po raz siódmy. Pocieszając się tym, że ustanawia rekordy.
Kamala, która została prezydentem Stanów Zjednoczonych, poleciała na pogrzeb Władimira Putina. I to oczywiście wzbudziło wśród wszystkich ogromne zainteresowanie. Została osobiście poznana przez Michaiła Miszustina.
Relacje z Siergiejem Shoigu były napięte. Minister Obrony, który ma na swoim koncie wiele nagród i medali, rzucił się na tron. I ma wysoką ocenę. Plus więcej wsparcia
znaczna część Jednej Rosji. W partii rządzącej doszło do rozłamu. Dmitrij Miedwiediew również został prezydentem. A wraz z nim i Siergiejem Szojgu.
A potem Matwienko i Sieczin rzucili się na prezydenturę.
Władimir Putin nie pozostawił sobie wyraźnego następcy, a partia rządząca była podzielona. Nie ma jednak jedności w opozycji, najsilniejszej lewicy. Oto Pavel Grudinin z częścią
kibice postanowili spróbować szczęścia. Rozumiejąc oczywiście, że nie będzie miał kolejnej szansy. Banalnie zapomniane. Giennadij Ziuganow najwyraźniej przeszedł ze względów zdrowotnych i nigdzie
nie wspinaj się. Oczywiście, Maxim Suraikin ponownie wkracza do walki. w wyborach do Dumy Państwowej ledwo starczyło mu na pokonanie pięcioprocentowej bariery. I oczywiście wspiął się ponownie
Baburin, Yavlinsky, choć stary kikut, Titov, który już raz przegrał. I oczywiście Ksenia Sobchak - cóż, jak mogłoby być bez niej!
Prawdziwe zamieszanie wywołała jednak nominacja Ramzana Kadyrowa na prezydenta Rosji. Oczywiście, że został szefem Czeczenii, gdy nie miał jeszcze trzydziestu lat, twierdził Ramzan
po więcej. Co więcej, kadencja już dawno minęła i nie wiadomo, jak rozwiną się relacje z następcą Władimira Putina. Więc chodź - ruszaj się!
Ramzan Kadyrow wkrótce skończy czterdzieści sześć lat. Jest jeszcze młody i chce władzy, i to dużo władzy. Rządził Czeczenią przez szesnaście lat - to za mało i znudziło mu się to.
I są szanse na wygraną. W szczególności z powodu mobilizacji wszystkich muzułmanów mieszkających w Rosji, a właściwie wszystkich nie-Rosjan. A to bardzo poważna prośba.
Poza tym kolejna część członków Jednej Rosji podążyła za Ramzanem Kadyrowem. Tak więc rozłam w partii rządzącej pogłębił się jeszcze bardziej.
A gdyby siły lewicy miały silnego kandydata, to szanse komunistów na zwycięstwo byłyby znaczne.
Cóż, jeśli nawet nie wygrać, to przynajmniej w drugiej rundzie. To jednak wciąż kwiaty - przed nami jagody. Michaił Miszustin wziął i ułaskawił Andrieja Nawalnego!
I zadziałał jak detonator. Inny gracz został wypuszczony na arenę, a gracz, spójrzmy prawdzie w oczy, jest poważny. Oto takie shurum-burum.
Andrei Navalny dla wielu pomylił karty.
Tak więc kampania wyborcza zaczęła nabierać charakteru intrygi i prawdziwego kryminału. To się nigdy wcześniej nie zdarzyło w historii Rosji. W dziewięćdziesiątym pierwszym wyraźnym
Jelcyn był faworytem. I tylko wybory z 1996 roku były nieprzewidywalne i nikt nie wiedział, kto wygra. A potem była era Putina.
Cóż, raz błysnął Miedwiediew. ale był też wyraźnym faworytem. Tak, intryga została zabita na długi czas. A potem taka równowaga i taka walka! I nie jest nawet jasne, kto
przejść do drugiej rundy. Jeśli w dziewięćdziesiątym szóstym roku było dwóch wyraźnych faworytów Ziuganowa i Jelcyna, teraz jest ich już kilku. Oczywiście zarówno Shoigu, jak i Miszustin, którzy
zasoby administracyjne, Miedwiediew, Sieczin i Matwienko są naprawdę słabsi. I bardzo poważny rywal Ramzan Kadyrow. I jeden kandydat z lewicy Andrey Klychkov. I oczywiście
świnia w worku, ale niezwykle nagłośniony i męczennik Andrei Navalny. Reszta jest oczywiście słabsza, ale potrafią też uszczypnąć swoje głosy. To Ksenia Sobczak i Grudinin, który
był ostatni raz drugi i wiele innych. Dodano intrygę i nominację Maxima Galkina. Takiemu jak on udało się zostać prezydentem Ukrainy. I to jest poważne!
Niespodziewanie Dima Bilan również poszła na prezydenta Rosji. W rzeczywistości, niegdyś najjaśniejsza gwiazda popu, zaczęła być zapomniana. I postanowił zapalić nowy.
Pomysł z pewnością nie jest najbardziej oryginalny, ale do diabła nie żartuje. I znowu spojrzysz, ocena zniknie ze skali.
Michaił Bojarski również rzucił się na prezydenta Rosji. Poza tym wyraźnie zapomniano o gwieździe wielkiej wielkości. I oczywiście chcę pokazać kły.
Z nowo przybyłych do polityki zgłosiła się Natasha Sokolovskaya - około trzydziestu pięciu lat - piękność i sportowiec. Oznacza to, że zespół się podniósł. Najstarszy kandydat na
Prezydent chciał być oczywiście Władimirem Żyrinowskim. Ale nie udało mu się zaktualizować rekordu. Lew Leshchenko objął prezydenturę Rosji. Chciał też sławy i oczywiście
oświetl się.
Anatolij Kashpirovsky również wsunął głowę w prezydenturę Rosji. Odmówiono mu jednak rejestracji, rzekomo z powodu jego wcześniejszego obywatelstwa ukraińskiego.
ale Michaił Miszustin poparł nominację hipnotyzera i wielkiego uzdrowiciela. A Anatolij Michajłowicz został zarejestrowany jako najstarszy kandydat na prezydenta Rosji.
Jest więc jeszcze więcej intryg. Tak to wszystko poszło i poszło.
Oczywiście Michaił Miszustin próbował podnieść swoją ocenę. W szczególności od razu trzykrotnie podniósł płacę minimalną i emeryturę. Ale to wszystko doprowadziło do ostrego
skok inflacji. Tak, a rubel zaczął gwałtownie spadać. Następnie Michaił Miszustin uciekł się do interwencji dolara.
I udało mu się wzmocnić rubel i zauważalnie. Tworzenie pozorów dobrobytu. I to jest w nim ostry ruch, na przykład, aby dać odpusty wielu. Oto szczególny stonowany znacznie
prawo antynikotynowe, które jest pocieszeniem dla palaczy. Reklamy piwa były również dozwolone w telewizji. Ponadto dopuszczono spożywanie napojów alkoholowych o niskiej zawartości alkoholu.
w miejscach publicznych.
Ponadto Michaił Miszustin zrobił najważniejszą rzecz, przerwał wojnę na Ukrainie i zapowiedział wycofanie stamtąd wojsk. W ten sposób okazał się rozjemcą.
I to też jest ogromny plus nowej polityki, która pojawiła się po śmierci Władimira Putina. A ta wojna całkowicie straciła popularność w społeczeństwie. A większość ludzi chciała pozbyć się takiego koszmaru.
Michaił Miszustin okazał się rozjemcą, co zostało bardzo docenione przez światowe media.
To prawda, Ramzan Kadyrow podniósł straszny haj, mówiąc, że ukradli zwycięstwo Rosji. Tak więc sytuacja w wyborach ponownie gwałtownie się pogorszyła. Siergiej Shoigu również próbował zagrać jastrzębia, chociaż sam dużo pił w tym piekle. Uważany za głównego kandydata lewicy Andriej Kliczkow zajął ostrożne stanowisko. Giennadij Ziuganow starał się być bardziej agresywny, a mimo to w ostatniej chwili wyrzucił oświadczenie o udziale w wyborach prezydenckich w Rosji. A jeśli Lew Leshchenko może, to dlaczego bardziej doświadczony polityk nie miałby spróbować? Chociaż lewa flanka jest jeszcze bardziej rozproszona. Ale nauka, jak zawsze, nikomu nie odpowiada. I chcę, jeśli nie wygrać, to się rozgrzać.
Na przykład Władimir Żyrinowski poszedł do sondaży bardzo osłabiony fizycznie. Dosłownie do walki ze szpitalnego łóżka. A jednocześnie mając wysoką ocenę.
Jak Aleksiej Nawalny trafił na prezydenta, prosto z więziennej pryczy.
To są wybory, które okazały się tutaj - być może najbardziej konkurencyjne i błyskotliwe w historii Rosji. Tyle różnych nazw tutaj. Anatolij Michajłowicz Kaszpirowski również otrzymał pozwolenie na udział w wyborach prezydenckich. Ponieważ Trybunał Konstytucyjny zinterpretował, że obywatelstwo byłych republik ZSRR nie jest obce. Tak więc słynny psychoterapeuta mógł wziąć udział w wyborach. I stał się najstarszym kandydatem na prezydenta Rosji, blokując wskaźnik Lwa Leszczenki. Tak więc walka potoczyła się we wszystkich kierunkach. Spodziewano się wielu rzeczy.
Na przykład Michaił Miszustin, pełniący obowiązki prezydenta Rosji, ma ogromne uprawnienia wynikające z konstytucji.
A to będzie ciężka walka. Na przykład kompromitujące dowody wypłynęły na Siergieja Shoigu. Na przykład, że za Jelcyna przecenił szkody spowodowane przez klęski żywiołowe i włożył różnicę do kieszeni. Ponadto znaleźli również solidne konta za granicą. Z którego wybuchł poważny skandal. A Michaił Miszustin nakazał aresztowanie Siergieja Szojgu. Podczas aresztowania podrzucono narkotyki, co spowodowało wielkie starcie. Rozpoczęła się strzelanina między wojskiem a policją. Shoigu był w jakiś sposób pokręcony. I wysłany do Lefortowa. Ale generałowie się zbuntowali. Odmówili posłuszeństwa pełniącego obowiązki prezydenta Michaiła Miszustina.
I ruszyli wojska do ofensywy przeciwko Moskwie. Wywiązały się ciężkie walki. Część wojsk rosyjskich pozostała lojalna wobec prawowitego pełniącego obowiązki prezydenta Rosji Miszustina. A potem Ramzan Kadyrow rzucił się do ataku na Kreml. I dziesiątki tysięcy żołnierzy czeczeńskich rzuciło się do ofensywy.
Ale Michaił Miszustin nie jest taki prosty. Wziął i przekupił jednego z wpływowych dowódców polowych. I uderzył Kadyrowa z tyłu. Wywiązała się zacięta i krwawa bitwa. Miszustin przekupił jeszcze kilku generałów z drużyny Shoigu. Doszło do rozpaczliwej masakry. Kilka dywizji walczyło ze sobą jednocześnie. Wojska wewnętrzne, Gwardia Narodowa i Ministerstwo Spraw Wewnętrznych wraz z FSB poparły Michaiła Miszustina. Ponieważ potroił ich pensje. Ponadto awansował na marszałków dyrektora FSB i ministra MSW. Miedwiediew został usunięty ze stanowiska i aresztowany.
Został również oskarżony o korupcję. Siergiej Shoigu został również oskarżony o spiskowanie w celu przejęcia władzy. A to już jest poważne. A ponieważ na terytorium Rosji toczą się prawdziwe bitwy i obficie przelewa się krew, wprowadzono prawdziwy stan wojenny.
I oczywiście z nim nie ma dodatkowej demokracji. Wręcz przeciwnie - dokręcanie śrub.
Ale Michaił Miszustin nie odwołał wyborów prezydenckich w Rosji. Wręcz przeciwnie, motywacja nawet wzrosła. Weź to i wyjdź w ciszy. Jednocześnie żadnych wieców i żadnej dodatkowej demokracji. I masowe fałszerstwa do wdrożenia. Wygrać pierwszą rundę. I ze sporym marginesem, pozostawiając na liście tylko kilku statystów - takich jak Ksenia Sobczak. I to też jest szansa dla nowego władcy Rosji.
Nie ma już czasu na demokrację.
Mimo to Michaił Miszustin wprowadził kilka poprawek do konstytucji w celu przeprowadzenia referendum: umożliwienie głosowania od czternastego roku życia, wybór do Dumy Państwowej od osiemnastu, gubernatorów od dwudziestu jeden lat. Ponadto mają również prawo głosować i więźniowie przebywający w miejscach pozbawienia wolności na mocy wyroku sądu, a także prawo takich więźniów do kandydowania do Dumy Państwowej i gubernatorów, jeśli odbywają kary za przestępstwa o mniejszej i średniej wadze. Dodatkowo wystarczyło, aby kandydat na prezydenta Rosji mieszkał w niej na stałe przez pięć lat, a nawet pozwolono mieć podwójne obywatelstwo i majątek, z majątkiem za granicą. Mówią, że Rosja powinna otworzyć się na świat. A Putinizm musi się skończyć. Wystarczy, że Rosja przeklina i kłóci się ze wszystkimi. Jak mówią - chłopaki, żyjmy razem!
Ponadto wprowadzono poprawkę do konstytucji, umożliwiającą urzędnikom posiadanie nieruchomości za granicą, rachunków i aktywów oraz nieruchomości. Że aparat urzędników przyjął to bardzo pozytywnie. A na Zachodzie znalazło to zrozumienie. A w Stanach Zjednoczonych powiedzieli, że ich nowy władca Rosji jest bardzo zadowolony.
Michaił Miszustin zauważył:
- Mogę zrobić wszystko! A na Rosję czekają wielkie zmiany!
Przekupiwszy jeszcze kilku generałów i dowódców polowych, Michaił Miszustin rozpoczął decydującą ofensywę przeciwko zbuntowanym generałom i oddziałowi Kadyrowa.
Teraz miał nad nimi przewagę. Dodatkowo Stany Zjednoczone zapewniły pomoc lotniczą. W zamian Michaił Miszustin obiecał oddać Donbas Ukrainie i wypłacić odszkodowanie za Krym. Zostało to przyjęte z wielkim entuzjazmem na Zachodzie i na Ukrainie.
Michaił Miszustin poprosił także o pomoc Dumę Państwową. Oczywiście płacąc posłom ogromne pieniądze. Zarówno Duma Państwowa, jak i Rada Federacji poparły pełniącego obowiązki prezydenta Rosji Michaiła Miszustina. Oczywiście jako argument był pięciokrotny wzrost wynagrodzeń i premii dla deputowanych do Dumy Państwowej i Rady Federacji.
Michaił Miszustin zapowiedział także zniesienie reformy emerytalnej i obniżenie wieku emerytalnego do 60 lat dla mężczyzn. To prawda, że kobiety były zakładane w wieku pięćdziesięciu ośmiu lat. Ponieważ żyją już dłużej niż mężczyźni.
Inne pomysły to podniesienie płacy minimalnej do stu tysięcy rubli i do tej samej emerytury minimalnej. To już była wyraźna przesada, podsycająca inflację.
Ale też nieźle... Michaił Miszustin kołował i pedałował. Giennadij Ziuganow jako konkurent wcale nie przestraszył Michaiła. Przeciwnie, znacznie wygodniejszy przeciwnik niż Andrey Klychkov. I oczywiście jest to zrozumiałe.
Stary przewodniczący partii komunistycznej jest wygodnym i przewidywalnym przeciwnikiem. A walka z nim jest łatwa i wygodna.
Michaił Miszustin nadal ma dwadzieścia dwa lata przewagi nad Ziuganowem oraz doświadczenie w zarządzaniu. A co z Ziuganowem? On jest słaby.
Możesz zostawić wśród kandydatów na prezydenta. Podobnie jak chory, stary i słaby Vladimir Volfovich, nie są to konkurenci. Ale Andrei Klychkov odmówiono rejestracji. Nie ma nic, co mogłoby znosić bzdury. Młodzi zawodnicy są niebezpieczni dla Michaiła Miszustina. Ale stare, muszę przyznać, nie bardzo. Może nawet przydatne. Chociaż istnieją pozory demokracji i wolnych wyborów. Jakby toczyła się prawdziwa walka z wrogiem, która nie jest nawet przerażająca, nie zła, ale zabawna. Dwóch starców Żyrinowski i Ziuganow, oczywiście, nie są konkurentami w walce o prezydenturę Rosji, Michaił Miszustin. A nawet gdyby byli konkurentami, Michaił zawsze byłby w stanie skorygować wybory w stanie wojennym. I to jest naprawdę poważne. Walka tutaj nie jest żartem. Ale tylko starzy błazni mogą brać udział. Oczywiście są też młodzi ludzie - na przykład Ksenia Sobczak. Zostało to oczywiście zaproponowane dla zabawy. Ale to jest stary koń. Ale Maxim Galkin jest całkowicie demokratycznym kandydatem na prezydenta. A jego zaangażowanie jest ogromne. Anatolij Kashpirovsky jest także kandydatem na prezydenta. Również bardzo stary, rekordzista na wiek. Ale Garry Kasparow został zarejestrowany jako kandydat na prezydenta Rosji. I to też jest szczególny znak zaufania.
A Michaił Miszustin wypuścił wódkę ze swoim portretem w pół litra, ale za cenę zaledwie dziewięćdziesięciu dziewięciu rubli. I to też zostało przyjęte przez ludzi ze zrozumieniem.
Właściwie, co może być lepszego niż wódka, która teraz kosztuje jak bochenek chleba. Tutaj Michaił również nakazał wypuszczenie papierosów ze swoim portretem. A także bardzo tani. Ponadto można je palić w miejscach publicznych.
Oczywiście do telewizji powróciła reklama alkoholu i wyrobów tytoniowych. Kraj potrzebuje pieniędzy. Ponadto Michaił Miszustin wysunął hasło: więcej wolności i demokracji. I oczywiście wolność we wszystkim. W tym złe nawyki. Ponadto Michael zaproponował ogłoszenie całkowitej i ogólnej amnestii dla kobiet i tych, którzy popełnili swoje zbrodnie w wieku poniżej 21 lat.
Jest to oczywiście również konstruktywny krok. Jedynie działania wojenne opóźniały podjęcie decyzji o ogólnej amnestii.
Tak, w Stanach Zjednoczonych nie upierali się przy tym. Rozmowa odbyła się, mówiąc, że nadszedł czas, aby Rosja pomyślała o wejściu do UE i NATO.
Miszustin powiedział, że na razie trzeba przezwyciężyć inercję myślenia starej zimnej wojny. Ale Rosja i Zachód na pewno będą razem.
Valentina Matvienko zrezygnowała ze stanowiska przewodniczącego Rady Federacji i wycofała się na korzyść Michaiła Miszustina. I to też było stosunkowo pozytywnie odbierane przez społeczeństwo.
Jak również decyzja Michaiła Miszustina o pośmiertnym nagrodzeniu gwiazdy bohatera Rosji i Stalina oraz Berii i Borysa Niemcowa i Anatolija Sobczaka i Borysa Jelcyna.
A Michaił Gorbaczow otrzymał za życia gwiazdę bohatera Rosji. Co oczywiście zostało bardzo pozytywnie przyjęte przez Zachód.
Cóż, oczywiście Michaił Miszustin nie mógł, choć z opóźnieniem, nie przyznać angielskiej królowej Elżbiecie II Orderu św. Andrzeja Pierwszego Powołanego. I była to bardzo mądra decyzja. A królowa Anglii podziękowała mu, przekazując Michaiłowi Miszustinowi znaki Złotego Runa. Co też jest niezwykle piękne pod względem gestu politycznego. Ale oczywiście Michaił Miszustin, kierując się zasadą: zarówno Waszą, jak i naszą, odznaczył Orderem św. Andrzeja Pierwszego i Prezydenta ChRL. Był bardzo urażony faktem, że Władimir Putin nadal nie przyznał mu tej nagrody. Ogólnie rzecz biorąc, w Chinach szykowały się demokratyczne zmiany. Biznes i nowa burżuazja szczególnie chciały demokracji. Tak, a urzędnicy spodziewali się, że w przypadku liberalizacji nie zostaną rozstrzelani za łapówki. To oczywiście jest również wielką motywacją dla Chin do złagodzenia polityki wewnętrznej.
Śmierć rosyjskiego prezydenta Władimira Putina pobudziła demokratyczne zmiany na całym świecie. W rzeczywistości wszyscy mają dość autokracji. Chciałem, żeby ludzie mieli wolność wyboru.
A co w Syrii? Tam też Assad jest zmęczony wszystkimi. I ludzie zaczęli chodzić na masowe protesty, domagając się dymisji dyktatora. A na Białorusi ponownie wznowiono protesty. Najwyraźniej ludzie chcą zmian. Wszyscy są zmęczeni tą stagnacją.
Jak powiedziała jedna babcia: słuchanie Łukaszenki czyni mnie młodszym - obiecał pięćset dolarów miesięcznie dwadzieścia lat temu!
Michaił Miszustin do tej pory prowadził wojnę z wewnętrznym wrogiem. Zbuntowani generałowie wkrótce się poddali, obiecano im amnestię. Ale Czeczeni przeszli na wojnę partyzancką. I rozpoczął walkę w górach. W Dagestanie znów rozbłysło. Ale w innych republikach kaukaskich udało się utrzymać sytuację pod kontrolą. Jednak większość dowódców czeczeńskich, po otrzymaniu pieniędzy , uznała, że nie opłaca się walczyć. To prawda, że niektórzy odmówili pieniędzy i dalej walczyli w górach.
Ale sam Grozny i główne miasta Czeczenii zostały opanowane przez wojska rosyjskie, a wojna partyzancka mogła być prowadzona przez długi czas. Ale ogólnie Miszustin zatrzymał kraj.
Co zyskało szacunek wśród ludzi. Sam Władimir Putin został pochowany z honorem w złotej trumnie. Ale jego polityka została pogrzebana razem z nim.
Michaił Miszustin niespodziewanie postanowił pośmiertnie przyznać gwiazdy bohaterowi Rosji i Mikołajowi II oraz Aleksandrowi II i Aleksandrowi III.
Co zostało pozytywnie przyjęte przez monarchistów. Ponadto Sąd Najwyższy, za sugestią p.o. prezydenta, uchylił również zakaz działalności wcześniej zakazanych Świadków Jehowy.
W rzeczywistości są to całkiem nieszkodliwi ludzie, którzy nikomu nie skrzywdzili. Ponadto zakaz transfuzji krwi nabrał charakteru doradczego. Tak, a służba wojskowa to raczej kwestia sumienia i nie trzeba jej wykluczać.
Michaił Miszustin nieoczekiwanie przyznał też pośmiertnie gwiazdy bohatera Rosji Piotrowi Wielkiemu, Nowodwordzkiej i akademikowi Sacharowowi oraz carowi Iwanowi Groźnemu. W ten sposób ukazując jego absolutną wszystkożerność. I pragnienie, by zadowolić zarówno swoje, jak i nasze.
Michaił również obniżył wiek przyzwolenia do czternastu lat - argumentując, że nastolatki muszą się uczyć, a nie można polemizować z naturą. A doświadczony, dorosły mentor jest lepszy niż niedoświadczony rówieśnik.
Miszustin naprawdę okazał się wielkim liberałem.
Ziuganow podniósł górę przeciwko takiej decyzji. Ale Władimir Żyrinowski właśnie to poparł.
Michaił Miszustin zauważył:
- Mądrzy ludzie chcą wolności, głupcy wspinają się w niewolę!
Giennadij Ziuganow był aktywnie krytykowany przez samych komunistów. Właściwie, jakiego oni mają przewodniczącego Partii Komunistycznej? Do lipcowych wyborów będzie nawet starszy od Bidena. Czy powinienem głosować na mojego dziadka?
To prawda, że jest inny starszy dziadek: Anatolij Michajłowicz Kashpirowski. Ale on wygląda jak! Jego włosy, a nawet czarne. A co za sportowy mundur. W szczególności Anatolij Michajłowicz powiedział, że chce pobić własny rekord i usiąść dwieście sześćdziesiąt kilogramów. Co jest wysoką liczbą w takim wieku. Może nawet prawie rekord weteranów w tej kategorii wagowej.
Ale w każdym razie były wątpliwości - czy Ziuganow oparłby się, nawet gdyby taka fantazja się wydarzyła i został wybrany? I czy to potrwa do końca sześcioletniej kadencji? W każdym razie, zarówno dla Żyrinowskiego, jak i Ziuganowa, te wybory będą ostatnimi.
Michaił Miszustin zaproponował poddanie pod referendum kolejnej poprawki do konstytucji: na prezydenta można być wybieranym od trzydziestego roku życia włącznie, w dniu wyborów, ale nie starszego niż siedemdziesiątego włącznie. Mówią, że zbyt stary nie powinien być wybierany. Władza to biznes młodych, lekarstwo na zmarszczki.
Zostało to pozytywnie przyjęte przez ludzi. Mądra pozycja. Michaił Miszustin zaproponował także ustawę o partiach politycznych. Że przewodniczący partii może przewodniczyć nie dłużej niż trzy kadencje po pięć lat. A to też krok w kierunku demokracji.
Michaił Miszustin również przyjął i odznaczył papieża Franciszka I Orderem św. Andrzeja Pierwszego Powołanego. I wielu ludziom też się to podobało.
A tak przy okazji, dlaczego nie uczynić dwudziestego piątego grudnia dniem wolnym w Rosji. Cały świat obchodzi Boże Narodzenie w tym dniu. I trzeba powiedzieć, że ludzie przyjęli to z entuzjazmem. Kolejny dzień na relaks i powody do picia - jest super!
Michaił Miszustin powiedział:
- Religie świata powinny łączyć, a nie dzielić. Wierzę, że Kościoły katolicki i prawosławny muszą przezwyciężyć schizmę. Kiedy jesteśmy zjednoczeni, jesteśmy niepokonani! - A potem dodał pełniący obowiązki prezydenta. "I nie ma nic głupszego i bardziej szkodliwego niż fanatyzm religijny.
Również w Rosji postanowili przyjąć i skrócić okres służby w wojsku. Michaił zaproponował skrócenie z jednego roku do sześciu miesięcy. Zadowoleni są zarówno poborowi, jak i oczywiście matki. A na Zachodzie pozytywnie odebrano redukcję armii rosyjskiej.
Michaił Miszustin powiedział, że w ciągu najbliższych czterech lat Rosja poleci na Marsa. I będzie to bardzo fajny przełom. W tym samym czasie zmieniono również szefa Roskomosa. Dmitrij Rogozin miał zastąpić chorego i źle przekazanego Władimira Wolfowicza Żyrinowskiego na stanowisku przewodniczącego Partii Liberalno-Demokratycznej.
Rogozin się zgodził, bo to ciekawsze niż bycie urzędnikiem państwowym. A Pavel Grudinin otrzymał stanowisko ministra rolnictwa w randze wicepremiera i to bardzo dobrze. Ludzie to zatwierdzili.
A teraz wszystkie media na świecie pracowały dla Michaiła Miszustina. Chwalili Michała II. Który urodził się nawet 3 marca, zaledwie dzień później niż Michaił Gorbaczow, co jest bardzo symboliczne.
Aleksandrowi Łukaszence powiedziano: dotrzymaj obietnicy - konstytucja została uchwalona, musisz odejść. Może dostaniesz stanowisko u Miszustina.
Zgodził się przeprowadzić nowe wybory prezydenckie w listopadzie 2022 roku, ale nie brać w nich udziału. Ponadto konstytucja prezydenta przewiduje dożywotnie gwarancje. A poza sankcjami Zachodu, znosić sankcje Rosji, to także naprawdę stracić głowę.
W przypadku Assada postanowiono ograniczyć prezydenta Syrii do dwóch kadencji po pięć lat, ale bez resetowania. Tak więc po referendum w sprawie konstytucji odrażający dyktator odchodzi.