: .

: [] [] [] [] [] [] [|]
:
: ,
  • © Copyright (danil.sokura.07@bk.ru)
  • : 02/07/2024, : 02/07/2024. 36k. .
  • :
  • FB2
  :

"" 1

... No", No" ", " No. No" " " ... , , No No". " NoNo, No "? , No" No No..., ..." , No" " No", No " . No" , "" " " " . " No, ", " No No . "" " No", " " No No " No" No. " No"" , " " , No , " " , ... ".   ", " " No " ". No No" , " " " 12, No" "No, . No " ", No", "" " No . ... ..., No" "" . " " " No... , " No", ". - No..." ". " , No " No", , , " " No" " No" No. " " " " No" No" No " .

- ", No

- ", " ,

- , " No -

- "

" ..."No" " No. " ", " No"".   No" "", " , !   " No " No", , " - No " . " ... No", " ...- " .

- " No" " "?

- No , No No" No

- " "?

-" " ! " NoNo, No " " No "". No, No

", No" , No "! " " , . " " No" ". No , ... No " No .   " No, " ..." " " " " . " - No ... " ".... " " " , ", , No No". ... " No" No", ... " No ", , " " No"...! " . "" " " ... , "- " ...? "" ... " No, ... NoNo. No"" . No" " , " "" ", No" " " , " .

- ! " " !

- ?

-" ...

-" No"

- ", " NoNo

 "? " " No " "" " " No. " " " " ", " " " " " " ..., ... " " ", ... " No No.... - " ", No No" . No" No" No No". " " No ", No No... ... No" ", " ! " No" - "! "? "" ...", ... " ", "" . " ..., -" No" ".

No " "No No - ", No" No" , No No " No" No , No No ", " No" ". " , " , ... ". ", " , ... ". " " , No" No . ", , No, ", No ... ? No , " . " No No" ..."" ", No No" ", " " , ". " , , No " " No - No", ... No " No.   "" ", "" " No No, No No " ...... ". "" - " , " ,   ", " . , " . " No ..." ... ". No" , " -" No , No " No, No No " " No .... " No " No , " No" . " " ? "No" No" . , " " , " " , " No, .

- No " " ", " ... . " ", " " NoNo No , , No" ". No" " No .

"" 2

""

" No" " ...", " " ", ..." . No" ", ? " . No " No No", No" No, No " " No, NoNo"" No" " ". " " No" No" , " " " ... " ... ", . , ... No" " No" " " . "No "", " "

? , " " ".

- ! " No" , " " " ". "" " , ... , .... " "?

- "

- " " " , " NoNo ". " " , " No, NoNo NoNo No.

- " ... No.

- ", " NoNo No..., " ", " . " ", . " !

-

- "?  " "

" No... , No " , No No .   " " " " No No " No"....

- " No, No" ", - ...--...--....

- " No" , , - No No

- No .

No ... No ? , "? " .

- " , ", .

! , No No, No , No , No. ? " , No. " ... ..., No No "... ". No- No " No "No. " No. ... No "... ... .

- No

"

-. -" .

"" No No" "" ". , ..." No..." . ... ... " " No", "", " , " . "... " "! " " , ... ..." " No... No... No , ...", No No" " No " , No" No" " " ", , " No No . No " No"", .... " No ", " ". - ... No" No , No" ".

- -! " ", "! No", " .

  ? " No NoNo.

- , ? " , No, . " ".

- ...

- .

"-

"... "- 16

"NoNo - 4

"- "

"- "

-175

"-52

-No"

" "- "", , " " ", No No. ", " No No " " . No " , " " , " No"" No. " ", No NoNo" " ". ..." . - No , ... . ... . No .

- No ", No... No.

, " ", No" " No, " "" . No ..." " " , No .

- , No... " No ", " ".

" No , "" " ", No " . " No" " , ", No" No".

- ... "? ".

- , No !!!

- , " . , .

" " , ... ... "... No " .

- ", " ... ", No" No ... No, ". No ", " ". " , , .   , , " , " " , ", . , " , " , " ". - . " , " No , No ..., ", No. , ?  , " " ... ... ", No", " , No ".

- " .

- , No , No, " ". , " .

- ! No-(No")

" "?

- "!

- " , ? "No No" , " NoNo ...? ? , ? " ?

- No

- ", No" , No . " ..., " ". , , " . ... No", " . No", . , " " No. " ", " " No No. " , " No, " No . No, No No, " !

" ..."No". "" " " No - No" . " No" No" No... . ", No" , No, ...", ". " " , ... . , No . " " , , No No, ....

, " " "" , No No" No". No No", No , NoNo". ", No No, " ", No .   "" ? ? " " " No", No" - . " " " ? ?

" . "" No, " " . " No" ...", ... . "" " NoNo", " No" , " No . ... , No, , . " No , No" , " "... . ... No" , " " , " ", No " No" . No" , No..., ". No", NoNo" , , No No"... . " " No"" No, No" . "" , No. " " " No". " " " "" . -... ". , No", . "" No ", "" " , ", " " "" No... ... ... . No". . .

- No" , " - ", . ...", ". " , No, No , " . " ", . ", .

NoNo, " No. "" , No" " ... . " ", No" No..." " . NoNo", No , ... . " , " No"" No . " " . " " ..." ", No" ".

- " ...?! ", , . No, No", " No...No , No, " ". ", " , No"" .

, No"" , ... No" ", " No". No" No ", " No" , No ", " ".

... No, NoNo " , " " No No..., . " " No" , No... No . " " , " , , " ... No..." No" " ". No" "". No " " ".

No, " "" ". " , NoNo"", " " ,... No" . NoNo"" ", " No ", " 4 No. No ". " " No, No, No No" .

- "" " No? !

- No, " ", No , "

- ", No...".

" ", "" , " No" No.... No", " " ... , No" , " ", " , No", ".

- "?

- ..." , " .

- ... , , ?

- !  , .

- , No ... ..., No .

- " No! No" No....

- ?

- " , , " NoNo, " .

- " No", ".

- , No, ... No"" , ..." , No!

- !

"" ..., No" , ... "" " " No" No" No. """ " " ...", " .

-   ? .

- .

- ..., NoNo". " " No No, " No" , No" " " " No, , No .

" , " , "".

No" , No No , " No, . NoNo", ", , " , No . No ", No" " No , No , ". No, ", , ". ... ", ....


  • © Copyright (danil.sokura.07@bk.ru)
  • : 02/07/2024, : 02/07/2024. 36k. .
  • :
  :

.

, :
". "" "

o

| "" | ' ""