: .

: [] [] [] [] [] [] [|]
:


  • © Copyright (temnay_marina@mail.ru)
  • : 11/05/2024, : 11/05/2024. 34k. .
  • :
  • FB2
  :
  • :
    . . - , , , .

".

. " " , No ", " No . " No" . " No .  , , " No" , ", ", .

, , ...   ... , No... ... " " - ...? ... ", ... ... ", No ...... " No. "No No" " " No". "... ... "--!

" , , - . , " , No No. - No, No" "". , , .... ".

......

" - ""? " No"? No !

... No" " " . NoNo No " " . " - "", "" " No", " " " No " "..., ... ".

? ?! ! " ! ?

" No " No No" . " , " No" ..., , ...

!

" , " " " , . No", ", ..." , No , ..., , , , " No ". " No ", " " ", ", No " . " ". "" No , ", ...", ... ", ...". " , No, " ". NoNo". , , No , No" No..." " .

, ", " No ..., "" No" No" . No No", " " " , No "-" ". ", No?

"" No " No , No, No " No " ". " ..." , " " No ". ". """? No" No" . " " " ". ..."? - No""? " , " No , " No ? "?

" , No" No No "" , No , ..." ". " No", No ... ..., " . No" . -. " .

***

" No No " The Kinks "A Well Respected Man".

" "" " ... , No " No " " , No . No NoNo No , No" ", - No. "". ... No... ..., No.

". ? , ", No "" ", No No, ". ... " "...

. " ? No, " ...

!

" , " " No . " " No No". . - ..." . , No" No..., No"", No .

, , , , ...

... ! ? No..., No ! No , No . . " " " " ...

, . . No", No No - - "? "" ... No NoNo, No" " " .

" No" " , ", , No" No - ". " No" " ". No" ". No" , No ", , No" , ", No No .

- ! No!!! "No ! !!!

" ", No No, " No..." No. No . No" " No", No" ... . " No"" . ", , " . " , .... " No", No, " " ". " "" .  ", No ", " No" No, NoNo " . " ", , " NoNo "", " No".

". No . " " " , No" .   No No" No ".

...", " No " , "No " " , No" No" ", No, No No , . No ", " " " , No, " No". " " ", "" " . No, ..." No.

" ", , No - No. " - . . . " ", No. No , , .

? "?

  " "..., ", No " " .

, " ", " No" No .  , " " " , " " ", " No. "" No ", " " " , , No " . ". "" No" No . " ". " ... ", No " ! ! " "" No " .

", No, " " , ...".

!

", " " " No . " , No.

!

" ", , ", ... ". No " , . No " , No" "No, " " No .

No" No .

! ! !.. No" No", No No No . "", " No" No No " "" "- NoNo.

Cause he's oh, so good,

And he's oh, so fine,

And he's oh, so healthy,

In his body and his mind.

He's a well-respected man about town,

Doing the best things so conservatively.

, ": " , , No . No" !"

***

" , No , " No No. " " " , " No..." . "... "? " - ? - No. " No No", ?   , " ? No No"? " ? " ?!

.... , No " . " , "No . . ".

"". ! " , ", No" . No No. , No No . "? " No "" ", No No No ". " " ? " ?   No" " ... ? ! "? . , ", No No. " No" No . No No. " ... " , " No" ". , , " No ". No"!

-, !   ...?! ! - ", " , No "" No ... " ". - ?

" No" . " , "No , No"" No". " ... ? No... ? " ? "" No No ?

No " " No. NoNo". No"..." No... "". " No. "" " " No" . ! " "
" ? "?..

" No" "".

- "", " No?.. . "" , No" " . No. " " ... No!

"" " NoNo No. . "" " " "? ... , " , . , " , " . , ". - " ...? -? " No , ", " " No", " ". , No No? " ...- NoNo...

" " " .

- ", NoNo.

- , "" ..." No. ..."?

- , ..." , ". , ...

- " No" ! " . " " ", . ..."? " No "? . " , . " , . " . "" "... " .

- ", No". " No...? " .

- No "" ?

- No, , No. . ". No.

- ". " . ". ?

- , No, No, , 341 . ", No.

- ", - ". ", " . , " No. " No", ". , "? ", NoNo ? " ! "" No" .

***

" No .

  ... . ". No" - " . " No..., " . .... "" . " NoNo? " " No? " " ", No " No? "?   , " No, No . No " .... " "" , - " No" "...? No ... No. "? ? " ? ", " - " " . No No "". ?   ", No No "? "No, No " . , No . - ". , , No.

! , . , " No". "! " No " ".

" ", . " " " No, " .

No No... ", No". , , ", , No..." ... ". ". ... ", No " No" . "", ". " No " ", . , No" "" " , , . " No , No No "".

" , NoNo No" No , " ", " " . " " ", " "" ", " " NoNo No"", No " " .

".

..." " . No", " ", No" ? -"" -? "" "", No... ?

...- " No"". , , " No, ", " "' " No. " NoNo" No , No"" No No" " ..." No... ... " .

, NoNo" No . ". " , . . """ , , ... . -" . No, No No". . " No, ... . . " "" No", , ... No" " . " , No"" . , " " " . " " -"...

".   ... "". " .... ..., . , " ... , " " NoNo No. No No No , , " , No" No No NoNo. No " No... "", , No "" . " " ...... ", ". No" , No   ", " No", NoNo ".... , .

" , ..." No". No"" No No. No ".   No. ... ". ... No No ... NoNo, " . " No " , , ... No". "- "No, . No, " .

" ". ? No "? " No"" . No" " NoNo" ?

- " , " No . No, ? - "?

" " No". " ?

- ... "", No, No, No"". , No...", , ..., " No, No , . ". " No ", . ..., .... " - , , ", , . " . , "" No " " No.

- No" , " No... " " , No? ?! ""...- " ", ..." . No" " ", No, ". - ". " . ? No ?

- ". No". No", No "". , ", ... " " . " . -.

- , No ? " "" ". ""! , - No. " ..., No " . . " NoNo" No. ...? " "No" No" . "..., , , "?

- ... , - . , , " No.  - " .

No No ", " " . , ...". No "... " ". No " No" . "? No, No? No " ".


  • © Copyright (temnay_marina@mail.ru)
  • : 11/05/2024, : 11/05/2024. 34k. .
  • :
  :

.

, :
". "" "

o
- "" .. || .. ' ""